Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

MEHMET TAŞ `DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

MEHMET TAŞ `DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
REKLAM ALANI
27.02.2022
A+
A-

Profesyonel Gayrimenkul İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ünlü Siyasetçi Hayır Sever İş Adamı Mehmet Taş, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Taş mesajında şu ifadelere yer verdi; Mübarek üç ayları idrak ettiğimiz bu günlerde, Miraç Kandiline erişmenin mutluluğu içerisinde olduğunu belirten Başkan Taş, bu manevi gecelerin, insanlar arasındaki dostluk, barış ve kardeşliğin gelişmesinde büyük katkısı olduğunu vurguladı.

Miraç Kandili’ nin gönüllerin aydınlandığı, manevi değerlerin güç kazandığı, paylaşma ve dayanışmanın arttığı mübarek bir gece olduğunu kaydeden Başkan Taş, şöyle devam etti:

“Miraç, tüm Müslümanlar için bir fırsat olup, ibadet, dua ve istiğfar ederek manevi duygularının arttığı mukaddes bir gecedir. Bu gecede insanlığın kurtuluşu için gönderilen Peygamber Efendimizin (S.A.V) kutlu ve yolculuğunu idrak etmeye çalışmalı ve kendi iç muhasebemizi yaparak yarınımızın bugünden daha iyi olması için kendimizle yüzleşmeliyiz.

Miraç, Peygamberimizin şahsında bütün insanlığın önüne açılmış sınırsız bir yükselme ufkudur. Bu gecede Miraç hadisesini sadece Yüce Peygamberimizin şahsına değil, bütün Müslümanlara yönelik bir müjde olarak görmeliyiz. Allah, bu mübarek Miraç gecesi sonsuz rahmetine ve merhametine muhtaç olduğumuz bu dönemde aziz milletimizi ve tüm İslam âlemini her türlü beladan, illet ve musibetten muhafaza eylesin.

Bu duygularla hemşehrilerimizin ve bütün Müslümanların Miraç Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecede Yüce Allah’a samimiyetle açtığımız ellerin, yakarışların ve yapılan duaların kabul edilmesini niyaz ediyorum” ifadesini kullandı.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI