
ALMANYA’NIN KİEL ŞEHRİNDE HORTUM DEHŞETİ!
Almanya’nın kuzeyindeki Schleswig-Holstein eyaletinin kıyı kenti Kiel’de oluşun hortum nedeniyle çok sayıda kişinin yaralandığı ve birçok binanın hasar gördüğü bildirildi.
Alman basınında yer alan haberlere göre, Kiel kıyı şeridinde Hortum meydana geldi. Bir kürek takımının, kayıklarını sudan çıkardıkları sırada hortuma yakalandığı belirtilen haberde, birçok kişinin denize savrulduğu, bazı kişilerin yardım için suya atladığı ve çevredekilerden yaralananlar olduğu ifade edildi.
Haberde, hortum nedeniyle 4’ü ağır çok sayıda kişinin yaralandığı, yaralıların çevredeki hastanelere kaldırıldığı belirtildi. Kiel’in Meimersdorf ve Gaarden ilçelerinde bazı binaların çatılarının uçtuğu, ağaçların kökünden söküldüğü kaydedildi.
PROF. DR. ABDURRAHİM VURAL- ALMANYA

On the Inter-Ministerial Political Consultations between Tajikistan and Japan

«Единая Россия» проведёт единый день приёма участников СВО и их семей по вопросам получения выплат

Елена Цунаева: Поправки в Конституцию РФ защищают историческую правду

Ольга Занко: Благодаря поправке в Конституцию добровольчество сегодня – движущая сила развития страны

Birleşik Rusya Genç Muhafızları ve Gönüllü Şirketi’nin 93. gönüllü müfrezesi yeni bölgelere doğru yola çıktı

«Единая Россия» и партия «Белая Русь» организовали отдых для детей ЛДНР в белорусских санаториях