Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

Kadın Girişimcilerine Destek Olacak

Kadın Girişimcilerine Destek Olacak
REKLAM ALANI
08.11.2021
A+
A-

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden başarılı iş kadını Şebnem Demir adından söz ettirmeye devam ediyor. Estesante Clinic olarak 4 şubesiyle başarılı bir büyüme gösteren Şebnem demir Estesante markasıyla bu kez güzellik merkezi açıyor.

“Estesante Beauty by Şebnem Demir” markasıyla aralık ayında Akasya AVM’de ilk şubesini açacak olan Şebnem Demir güzellik merkezinde protez tırnaktan, ipek kirpiğe, microbladingten, selülit tedavisine kadar birçok hizmet vermeye hazırlanıyor.

Güzellik sektörüne hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan Demir, “Estesante Beauty by Şebnem Demir” markasıyla aynı zamanda kadın girişimcilere de destek olmayı ve kadın istihdamını artırmayı da hedefliyor.

Estesante Beauty by Şebnem Demir güzellik merkezi için bayilik vermeye başlayan Şebnem Demir kadınların iş hayatında daha aktif olmaları gerektiğini ve bunun için her zaman kadın girişimcileri desteklediğini ifade etti.

DİNÇER KARACALAR-İSTANBUL

 

REKLAM ALANI