
Anadolu Ticaret ve Lojistik Merkezleri Genel Koordinatörü Merih Arslan, İhracat İstihbarat Sistemimiz sayesinde, ürettiğiniz ürün adı ve/veya HS kodu ile dünya genelinde her hafta güncellenen ortalama 100 milyondan fazla ithalatçı ve ihracatçının 4 milyardan fazla verisine sahibiz dedi.
Haftalık güncellenen bu veriler, yapay zeka ile seçilen bölge ve ülkedeki tüm ithalatçı ve tedarikçilerin bilgilerini çekerek, bu firmaların hangi ülkelerle ve bu ülkelerdeki hangi firmalarla çalıştığını, hangi aralıklarla ne kadar hacimde alım yaptığını, alımları hangi sevkiyat ve ödeme modeliyle gerçekleştirdiğini görebiliyor ve raporlayabiliyoruz diye ekledi.
Rakip Analiz Raporu ile rakiplerinizin hangi ülkelere, bu ülkelerdeki hangi firmalara hangi aralıklarla ne kadar hacimde satış yaptığını, satışlarını hangi sevkiyat ve ödeme modeliyle gerçekleştirdiğini görebiliyor ve raporlayabiliyoruz. Bu verilerin genel adı TİCARİ İSTİHBARAT RAPORU olarak tanımlıyoruz dedi.
Bu raporlar, işletmenizin hedef pazarları, rakipleri, potansiyel müşterileri ve sektör trendlerini derinlemesine analiz eden kapsamlı raporlardır. Bu raporlar, ihracat stratejilerinizi şekillendirirken karar verme sürecinde kritik bir rol oynar. Sizin için hazırladığımız ticari istihbarat raporları, ihracat yolculuğunuzda güvenilir bir rehber niteliğindedir.
Ticari istihbarat raporlarımız sayesinde, ihracat pazarlarını daha iyi anlar, riskleri minimize eder ve fırsatları maksimize edersiniz. İhracat raporu hizmetlerimizle, doğru bilgi ve stratejilerle global pazarlarda rekabet avantajı elde etmenize yardımcı oluyoruz.
Anadolu Ticaret ve Lojistik Merkezi, olarak üyelerimize ve üye olan her üretici firmaya bu hizmeti ÜCRETSİZ olarak sağladıklarını bildirdi.
Ayrıca Anadolu Ticaret ve Lojistik Merkezlerimize üye olan üreticilerimiz için dış ticaret ve pazarlama departmanlığını da üstleniyoruz. Böylece dünyada alanında bir ilki yaşan üye sektör temsilcilerimiz sadece pazarın istediği kalite ve standartlarda sürdürülebilir bir üretime odaklanıyor, alıcı firmalarımız ise kendi deposuna kadar ürünlerin teslim almanın keyfini yaşatıyoruz dedi.
ÜCRETSİZ olarak sağladığımız İhracat İstihbarat Sistemimizden yararlanmak isteyen üretici firmalar bize[email protected] e-mail adresi veya +90 850 304 0845 nolu telefonlardan uzmanlara ulaşabilir. Daha detaylı bilgilendirme için Ankara’daki genel merkezimizde ve/veya on-line olarak misafir etmekten mutluluk duyarız dedi.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

TÜRK MİLLİ KUVVETLER VAKFI GENEL BAŞKANI DR. FATİH ŞİMGA`DAN 14 MAYIS DÜNYA ÇİFTÇİLER GÜNÜ MESAJI

Asfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asaf Atasoy `dan 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü Mesajı

Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı MEHMET NURİ SAMANCI `DAN 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü Mesajı

Etkileşimli platformlar, araba mitingleri, flash mob’lar, sıcak hava balonu uçuşu: Birleşik Rusya, Uzak Doğu ve Sibirya’da Büyük Zafer’in 80. yıl dönümünü kutladı

«Молодая Гвардия Единой России» по всей стране провела памятные акции, посвящённые Дню Победы

Birleşik Rusya ve Zafer Gönüllüleri, ülke genelinde ve yurtdışında 15.000’den fazla gazinin Zafer Günü’nü kutladı