Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

İçişleri Bakanı Soylu’nun Başkanlığında Batman Valiliği’nde Güvenlik Toplantısı Gerçekleştirildi

İçişleri Bakanı Soylu’nun Başkanlığında Batman Valiliği’nde Güvenlik Toplantısı Gerçekleştirildi
REKLAM ALANI
05.04.2021
A+
A-

T.C. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Başkanlığında Batman Valiliği’nde Güvenlik Toplantısı Gerçekleştirildi.

T.C. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Başkanlığında Batman Valiliği’nde Güvenlik Toplantısı Gerçekleştirildi.

T.C. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Batman Valiliğinde düzenlenen güvenlik toplantısı öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 103 emekli amiralin açıklamasına ilişkin soruşturma başlattı.
Emekli amirallerin ‘darbe çağrışımlı bildirisine’ sert tepki: Haddinizi bilin
Terörden asayişe, uyuşturucuya trafiğe ve gündemde bulunan tüm meselelere kadar bir değerlendirmeyi gerçekleştirecekleri toplantının hayırlı sonuçlar getirmesini temenni ederek, “İstişarelerde rahmet, bereket vardır.” diye konuştu.

Toplantıya geçerken gazetecilerin, bazı emekli amirallerin yaptığı açıklamaya ilişkin görüşünü sorduğu Sn. Soylu, gerekli açıklamaları yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini aktardı.

“Ülkemizin Yapacak Çok İşi Vardır”

Bazen üstlenilen sıfatların, sorumluluk sahibi olmaya yetmediğini dile getiren Sn. Soylu, “Cumhuriyet tarihimizin en güçlü noktasında, tüm ilgi alanlarımızı etki alanlarına döndürüyoruz, tam hukuk dönemi içerisindeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde atılan adımlar, elde edilen başarılar düşmanlarımızı ve vesayetçileri çaresiz bırakıyor, hatta fitneye itiyor, hatta çatlatıyor, Türkiye’ye karşı yapabileceklerinde de etkisiz hale getiriyor.” dedi.

Bakanımız Sn. Süleyman Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Maalesef zihinsel kodları prematüre kalanlar, gelişmeyenler, tabi biz bunları çok gördük, bağımlı yaşamaya alışkın olanlar, öğretilmiş çaresizlikleri ile eski alışkanlıklarını çözüm görüyorlar. Bunlar zavallıdırlar, istismarcıdırlar, hukuk tanımazdırlar, milleti bilmezdirler, kelimenin tam anlamıyla edepsizdirler. Bunlar son kalıntılardır. Kalıntılar ya doğal olarak seleksiyona uğrarlar, tarihe veya doğaya karışıp giderler ya da temizlenirler. Büyüyen ve güçlü Türkiye, aynı zamanda tam bağımsızlık, bizim sevdamızdır. Tüm mücadelemizi de bunun için gerçekleştiriyoruz. Söyleyeceğimiz cümle şudur; sabrımızı zorlamasınlar. Demokrasiye, hukukun üstünlüğüne, devletimize, milletimize, tarihimize, medeniyetimize bağlıyız ve sadığız ve biz buradayız. Ülkemizin yapacak çok işi vardır. Bunları hep birlikte gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bu tür çapaklar çıkacak mı, maalesef geçmiş hastalıkların sirayet ettiği bazı sonuçlar üzülerek görüyoruz ki; oluyor. Görevimiz çapakları temizlemektir.”

Daha sonra Bakanımız Sn. Süleyman Soylu başkanlığında güvenlik toplantısı yapıldı.

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıya, Bakan yardımcılarımız Sn. Muhterem İnce ve Sn. Mehmet Ersoy, Emniyet Genel Müdürü Sn. Mehmet Aktaş, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Sn. Arif Çetin, Vali Sn. Hulusi Şahin, Diyarbakır Bölge Jandarma Komutanı Tümgeneral Sn. Fuat Güney, Batman Emniyet Müdürü Sn. Köroğlu Kıraç, İl Jandarma Komutanı Albay Sn. İsa Çakmak ve diğer yetkililer katıldı.

Kaynak:https://www.icisleri.gov.tr/bakanimiz-sn-suleyman-soylunun-baskanliginda-batman-valiliginde-guvenlik-toplantisi-gerceklestirildi

REKLAM ALANI