Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

HÜSEYİN KIRAN `DAN YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MESAJI

HÜSEYİN KIRAN `DAN YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MESAJI
REKLAM ALANI
05.09.2021
A+
A-

KRN Group Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Genç Girişimci iş Adamı Hüseyin Kıran, 2021-2022 eğitim öğretim yılının başlaması sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Kıran yayımladığı mesajda şu sözlere yer verdi;

“Yeni bir eğitim yılına başlamanın heyecanı içerisindeyiz. Bu heyecan ile başlayan yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize sağlıklı günler dilerim. Her şeyin başının sağlık olduğunu geride bırakmış olduğumuz pandemi süresince daha da yakından öğrendik. Ülkemizi ve tüm dünyayı saran Koronavirüs salgını nedeniyle geleceğimizin istikbali çocuklarımız da bu zaman diliminde okullarından, öğretmenlerinden uzak kalarak eğitimlerini bu şekilde sürdürdüler.

Hükümetimizin üstün çabaları, hızla almış olduğu kararlar ve uygulamalarla öğrencilerimiz eğitimlerini uzaktan online ve televizyon ekranlarından başarılı bir şekilde aldı. Artık alınan önlemlerle okullarımızda bu eğitim öğretim yılı döneminde yüz yüze eğitime geçilecek ve okul bahçelerinden yine geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin seslerini duyacağız. Okullarından, öğretmenlerinden ve arkadaşlarından ayrı kalan kıymetli öğrencilerimizden derslerine çalışmaları ayrıca maske, mesafe ve el temizliğine dikkat etmelerini istiyorum. Tüm bu duygu ve düşüncelerle öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize ve tüm eğitim camiamıza sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmelerini diliyor, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının hayırla vesile olmasını temenni ediyorum” .

ABDULLAH YİĞİT- ANKARA

REKLAM ALANI