Logo
01 Adana Gazetesi
SON DAKİKA

Tacikistan ve Laos Dışişleri Bakan Yardımcıları Toplantısı

Tacikistan ve Laos Dışişleri Bakan Yardımcıları Toplantısı 2026, 2 Kasım 2026 tarihinde, Laos Halk Demokratik Cumhuriyeti'nin başkenti Vientiane'de, Tacikistan Cumhuriyeti Dışişleri Bakan Yardımcısı Idibek Kalandar ile Laos Halk Demokratik Cumhuriyeti Dışişleri Bakan Yardımcısı Maithong Thammavongsa arasında bir görüşme gerçekleştirildi.
05.11.2026 12:30 1 Dk Okuma
Tacikistan ve Laos Dışişleri Bakan Yardımcıları Toplantısı

Tacikistan ve Laos Dışişleri Bakan Yardımcıları Toplantısı

2026,

2 Kasım 2026 tarihinde, Laos Halk Demokratik Cumhuriyeti’nin başkenti Vientiane’de, Tacikistan Cumhuriyeti Dışişleri Bakan Yardımcısı Idibek Kalandar ile Laos Halk Demokratik Cumhuriyeti Dışişleri Bakan Yardımcısı Maithong Thammavongsa arasında bir görüşme gerçekleştirildi.

Görüşme sırasında taraflar, Tacikistan Cumhuriyeti ile Laos Halk Demokratik Cumhuriyeti arasındaki ikili ilişkilerin geliştirilmesiyle ilgili güncel konular hakkında görüş alışverişinde bulundular ve uluslararası ve bölgesel kuruluşlar çerçevesinde işbirliğinin genişletilmesi olasılıklarını ele aldılar.

 

Tacikistan Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’nın resmi sosyal medya sayfaları:

Facebook’tayız : www.facebook.com/mfa.tj​

Bizi Twitter’da takip edin : www.twitter.com/MID_Tajikistan

Telegram’dayız : t.me/mfa_tj​

Instagram’dayız : instagram.com/mfa_tjk​

YouTube kanalımızdayız : https://www.youtube.com/@mfa_tj

kaynak:https://mfa.tj/ru/main/view/19855/vstrecha-zamestitelei-ministrov-inostrannykh-del-tadzhikistana-i-laosa

https://x.com/MID_Tajikistan/status/2117848530501190031

Yorumlar (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Bir Cevap Yazın

7 + 4 = ?