Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

HALİLİYE’Lİ GENÇLERDEN SALON SPORLARINA YOĞUN İLGİ

HALİLİYE’Lİ GENÇLERDEN SALON SPORLARINA YOĞUN İLGİ
REKLAM ALANI
19.08.2023
A+
A-

TARİH 19.08.2023
İLETİ NO 201
KONU HALİLİYE’Lİ GENÇLERDEN SALON SPORLARINA YOĞUN İLGİ
FTP BİLGİLERİ Sunucu: 213.14.45.58 K. Adı= basin Şifre= 123987

HALİLİYE’Lİ GENÇLERDEN SALON SPORLARINA YOĞUN İLGİ

Bir 12 kişi, dövüş sanatları yapan insanlar ve yazı görseli olabilir

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi Yaz Spor Okulları kapsamında hizmet veren tekvando, judo ve voleybol kurslarına yoğun ilgi gösteren gençler, yaz tatilini spor alışkanlığı kazanarak geçiriyor.

Bir 14 kişi, voleybol oynayan insanlar, basketbol oynayan insanlar ve yazı görseli olabilir

Haliliye Belediyesi’nin lisanslı sporcular yetiştirdiği kurs merkezleri, gençlerin hayalleri için mücadele ettiği adres oluyor.

Bir 14 kişi, dövüş sanatları yapan insanlar ve yazı görseli olabilir

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın spora ve sporcuya önem verilmesi yönündeki talimatlarıyla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sportif çalışmalarını devam ettiriyor. Her alanda gençlerin yanında olan Haliliye Belediyesi bünyesinde bulunan Aliya İzzetbegoviç Spor ve Yaşam Merkezi, Eyyüp Cenap Gülpınar Spor Merkezi, Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Sabiha Özlek Spor Salonu ile geleceğin genç sporcuları yetişiyor. Lisanslı sporcular yetiştirilmesi hedefiyle hizmet veren bu kurslara gençlerin ilgisi yoğun olurken, eğitimler uzman eğitmenler tarafından veriliyor. Basketbol, voleybol, tekvando, judo ve yüzme dallarında devam eden eğitimlerle bu kurslara katılan gençler, hem sporla tanışma şansı yakalıyor, hem de yaz tatilinde spor alışkanlığı kazanma şansı yakalıyor. Gençlerin hizmetinde olan kurslarla hoş vakit geçirdiklerini ifade eden minik sporcular, sunulan imkanlar dolayısıyla Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine teşekkür etti.

Bir 15 kişi, dövüş sanatları yapan insanlar ve yazı görseli olabilir

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 7- 14 yaş grubuna yönelik verilen kurslara ise kayıtların devam ettiği belirtildi.

Değerli Basın Mensupları;

 

Ekte; ilgili bilgilendirme notu, fotoğraf ve görüntü yer almaktadır.

 

İnternet siteleri için link;

 

FTP Adresimiz:

Sunucu: 213.14.45.58

Kullanıcı adı: basin

Şifre: 123987

 

İyi Çalışmalar Dileriz;

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

REKLAM ALANI