Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

HALİLİYE’DE SICAK ASFALT VE KİLİTLİ PARKE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

HALİLİYE’DE SICAK ASFALT VE KİLİTLİ PARKE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
REKLAM ALANI
17.12.2021
A+
A-

HALİLİYE’DE SICAK ASFALT VE KİLİTLİ PARKE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatıyla Ertuğrulgazi ve Osmangazi Mahallelerinde sıcak asfalt serim çalışmaları, Taşlıca Mahallesinde ise kilitli parke döşeme çalışmaları devam ediyor.
Haliliye Belediyesi üst yapı çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.

Bir yol ve yazı görseli olabilir
Fen İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla ilçe genelindeki yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını devam ettiriyor. Ekipler bu kapsamda, merkezde Osmangazi ve Ertuğrulgazi Mahallelerini sıcak asfalt ile buluştururken, kırsalda ise Taşlıca Mahallesinde kilitli beton parke döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Bir 4 kişi, açık hava ve yazı görseli olabilir
Mahallelerinde yapılan asfalt çalışmalarından dolayı memnun olduklarını ifade eden Ertuğrulgazi Mahalle Muhtarı Halil Haktankaçmaz ve mahalle sakinleri, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve ekibine teşekkür etti.

Bir 1 kişi, açık hava ve yazı görseli olabilir
Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise program dahilinde merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın çalışmaların devam edeceği kaydedildi.

 

REKLAM ALANI