Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

HALİLİYE MERKEZ VE KIRSALDA HUMMALI YOL ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

HALİLİYE MERKEZ VE KIRSALDA HUMMALI YOL ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
REKLAM ALANI
16.11.2022
A+
A-

HALİLİYE MERKEZ VE KIRSALDA HUMMALI YOL ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

 

 

 

 

Şanlıurfa Haliliye belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallelerde yürüttüğü hummalı çalışmalar ile yolların konforunu artırıp, vatandaşların takdirini topluyor.

Bir 5 kişi, açık hava ve yazı görseli olabilir

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla, Fen İşleri Müdürlüğü hizmetin ulaşmadığı mahalle bırakmıyor.

Bir 1 kişi, açık hava ve yazı görseli olabilir
Başkan Mehmet Canpolat’ın merkez ve kırsal mahallelere yönelik yaptığı 70 milyonluk yatırımın ardından sahadan ayrılmayan ekipler, yürüttükleri çalışmalar ile yolları konforlu hale getiriyor. Bir yandan ilçenin yol ağını genişleten Fen İşleri Müdürlüğü, diğer yandan sıcak asfalt ve sathi kaplama asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda kırsal mahallelerde asfalt öncesi stabilize yol çalışmalarını tamamlayan ekipler; Yenisu Mahallesinde çalışmalarını hummalı bir şekilde yürütüyor. Yol çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamlayan ekipler, Kalecik Mahallesinde ise asfalt öncesi freze çalışmalarını yürütüyor. Merkez mahalleleri ise kısa sürede sıcak asfaltla buluşturan ekipler, Devteyşti Mahallesindeki çalışmalarda ise sona geldi. Yeni yollar ile mahallelerinde konforun artığını ifade eden mahalle sakinleri, çalışmalardan ötürü Başkan Mehmet Canpolat ve Haliliye Belediyesine teşekkür etti.

Bir 4 kişi, açık hava ve yazı görseli olabilir
Öte yandan, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen ve vatandaşlardan tam not alan yol çalışmalarının ise periyodik olarak devam edeceği kaydedildi.

Bir 4 kişi, yol ve yazı görseli olabilir

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

Bir 1 kişi, açık hava ve yazı görseli olabilir

Bir 5 kişi, açık hava ve yazı görseli olabilir

REKLAM ALANI