Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

HALİLİYE BELEDİYE MECLİSİNDE İKİ ÖNEMLİ KARAR GÖRÜŞÜLDÜ

HALİLİYE BELEDİYE MECLİSİNDE İKİ ÖNEMLİ KARAR GÖRÜŞÜLDÜ
REKLAM ALANI
07.12.2021
A+
A-

HALİLİYE BELEDİYE MECLİSİNDE İKİ ÖNEMLİ KARAR GÖRÜŞÜLDÜ

https://www.youtube.com/watch?v=FEYQwt8ChPA

Haliliye Belediyesi Aralık ayı Meclis Toplantılarının birinci birleşimi yeni meclis toplantı salonunda gerçekleşti. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “Şair Nabi Mahallemize inşallah okul yeri kazandırıyoruz. Haliliye’mize İlçe Emniyet Müdürlüğü Binasını da Haliliye Belediyesi olarak inşallah bizler yapacağız. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun diyorum.” dedi.

Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'EMENLİK KAYITSIZ SARTSIZ MİLLE HALİLİYE BE ViewSonic "Haliliye'mize "Haliliy Hayırlı Olsun"' görseli olabilir
Haliliye Belediyesi Aralık ayı 1’inci Meclis Birleşimi gerçekleşti.
Devteyşti Mahallesinde bulunan Eyüp Cenap Gülpınar Spor ve Yaşam Merkezi içerisindeki Meclis Toplantı Salonundaki birleşim, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat başkanlığında toplandı. Meclis üyelerinin katıldığı toplantıda, açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerine geçildi.
Haliliye’ye yönelik kararların alındığı birleşimde, Şair Nabi Mahallesine okul ve Ahmet Yesevi Mahallesine İlçe Emniyet Müdürlüğü yapılması kararları görüşüldü. Toplantı sonrası açıklama yapan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, “Haliliye’mize hayırlı olsun” dedi.

Bir 12 kişi ve iç mekan görseli olabilir
Başkan Canpolat, açıklamasında şunları kaydetti:
“Haliliye Belediyesi olarak her gün gelişen, hızla artan nüfusumuzla birlikte biz de belediyecilik hizmetlerimizi hızlandırarak devam ettiriyoruz. . İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün Haliliye’mize kazandırılmasıyla ilgili yoğun bir uğraş sarf ettik. İnşallah Haliliye’mize İlçe Emniyet Müdürlüğü Binasını Haliliye Belediyesi olarak bizler yapacağız. Bu binamız Ahmet Yesevi Mahallemizde inşa edilecek. Bir taraftan okulla ilgili geleceğimizi ilgilendiren, bir taraftan hepimizi ilgilendiren, asayişimizi ilgilendiren ilçe emniyet müdürlüğü yapılmasıyla ilgili kararımızı Meclis’imizde almış bulunmaktayız. Meclis üyelerimize vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum.”

https://www.youtube.com/watch?v=FEYQwt8ChPA

REKLAM ALANI