Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak’ ın başarılı çalışmalarıyla gün yüzüne çıkıyor

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak’ ın başarılı çalışmalarıyla gün yüzüne çıkıyor
REKLAM ALANI
12.04.2021
A+
A-

Ak Parti Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak’ ın başarılı çalışmalarıyla gün yüzüne çıkıyor

HALFETİ’NİN KÜLTÜREL VE TARİHİ ÖZELLİKLERİ ALBAYRAK İLE GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR.
Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde 5. Meyve Yemekleri Buluşması düzenlendi.

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinin tarihi ve kültürel özellikleri Ak Parti Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak’ ın başarılı çalışmalarıyla gün yüzüne çıkıyor.

LEZZET SEVERLERLE BULUŞTU.
İlçede verimli topraklarda yetişen meyvelerden yapılan yemekler ‘5. Meyve Yemekleri Buluşması’ ile lezzet severlerle buluştu.

YEMEKLERİN SUNUMLARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Halfeti Belediyesi, Harran Üniversitesi ve Halfeti Slowfood işbirliğinde gerçekleşen festivalde; Erik Tava, Yeni Dünya Kebabı, Meyveli Pilav, Patlak Kavurma, Ham İncir Kebabı gibi lezzetlerin sunumları gerçekleştirildi.

‘HALFETİ GASTRONOMİ TURİZMİ İÇİN ÖNEMLİ BİR MERKEZ’’
Konuyla ilgili açıklama yapan Ak Parti  Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak Halfeti’nin gastronomi turizmi için önemli bir merkez olduğunu belirterek, Türkiye’de sadece Halfeti’de olan pek çok meyveli yemeğin hem Türkiye’ye hem de dünyaya tanıtmaya çalıştıklarını kaydetti.

 

REKLAM ALANI