Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

HADİ ÖZTOP `TAN 14 – 20 NİSAN ŞEHİTLER HAFTASI MESAJI

HADİ ÖZTOP `TAN 14 – 20 NİSAN ŞEHİTLER HAFTASI MESAJI
REKLAM ALANI
14.04.2022
A+
A-

Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, 14-20 Nisan Şehitler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Öztop, Mesajında, “İslam dininde peygamberlikten sonra gelen en yüce makam olan şehitlik Allah rızası için, din, vatan, millet uğruna canını vermek demektir ve bu makama erişmek şereflerin en büyüğüdür” diyen Öztop, Türk milletinin, hür ve müstakil yaşama kararlılığının tarih boyunca en güç şartlar altında dahi sergilendiğini, fedakârlığıyla, vatanseverliğiyle gurur duyulan zaferlere imza attığını belirtti.

Öztop mesajının devamında şu ifadeler yer aldı: “Türkiye’nin dört bir yanından gelerek toprakları için seve seve canını veren şehitlerimiz ulusal bütünlüğümüzün en önemli göstergesidir. Vatanımızı kanları canları pahasına koruyan, onurumuzu, bağımsızlığımızı tehdit eden, birlik, bütünlük ve iç huzurumuzu bozmaya çalışan her türlü direnişe karşı çıkıp bu uğurda canını feda eden tüm şehitlerimize minnet borcumuz ömür boyu ödenmez. Şehitlerimize sahip çıkmak ve onları anmak en kutsi görevlerimiz arasında olmalıdır. Şehitler Haftası vesilesiyle Büyük Önder ATATÜRK ’ü ve bugüne kadar bu vatan için vermiş olduğumuz tüm aziz şehitlerimizi, bir kez daha saygı ve şükranla anıyor, yüce Allah’tan rahmet diliyorum.”

HADİ ÖZTOP-VİRANŞEHİR

REKLAM ALANI