
Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ne yönelik gerçekleştirilen çalışmaların ele alındığı Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısı, Vali Süleyman Elban’ın başkanlığında yapıldı.
Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Vali Elban’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Zafer Öz, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, oda başkanları ile ilgili diğer yetkililer katıldı.
OSB’deki çalışmaların son durumu ve gelinen aşamanın detaylarıyla değerlendirildiği toplantıda bir değerlendirme yapan Vali Elban, “Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılması gerekenlere yönelik yol haritamızı gözden geçirdik. OSB’nin bir an evvel tamamlanıp faaliyete geçirilmesi için yapılan tüm çalışmaları adım adım takip ediyoruz. OSB’miz sayesinde ilimizin ekonomisine ve istihdamına yeni bir ivme kazandıracağız.” dedi.
Toplantı, yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından sona erdi.
Kaynak:http://www.adana.gov.tr/ms-99874

Birleşik Rusya’nın Oryol bölgesi üyeleri LPR hastanesine insani yardım gönderdi

Soydaşımız Gürcüstanda vəkil adını qazanıb

Единороссы Орловской области отправили гуманитарный груз в госпиталь ЛНР

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar, Kıbrıs Kadın Örgütleri Ağına bağlı derneklerin ziyaretlerine Mağusa’dan başladı

“Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları” ve “Gönüllü Şirket” Rus dilini savunmak için eylem düzenledi

Asfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asaf Atasoy `dan Türk Kızılayının Kuruluşunun 157. Yıldönümü Mesajı