Gercüş Ziraat Odası Başkanı Şefik Öner, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Gercüş Ziraat Odası Başkanı Şefik Öner, mesajında şu ifadelere yer verdi;
19 Ekim 2015 tarih ve 29507 sayılı resmi gazetede yayınlanan Başbakanlık Genelgesi ile 19 Ekim günü “Muhtarlar Günü” olarak belirlenmiştir.
Demokrasimizin ilk halkasını oluşturan muhtarlarımız, seçilmiş oldukları Köy ve Mahallelerindeki ihtiyaç ve talepleri tespit ederek yapılacak olan kamu hizmetlerinin daha verimli bir şekilde yerine getirilmesi noktasında önemli bir görevi üstlenmektedirler. Ayrıca muhtarlar, vatandaşlarımızla kamu arasında köprü vazifesi görerek bizlere de yardımcı olmaktadırlar.
Bu vesileyle; köylerinde ve mahallelerinde yaşadığı her türlü sorunun çözüme kavuşması için fedakârca görev yapan muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Günü”nü en kalbi duygularımla kutluyor, kıymetli muhtarlarımıza sağlık, mutluluk, esenlik ve başarılar diliyorum.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
Birleşik Rusya Halk Programı kapsamında Dağıstan’daki kırsal okullarda yenilenmiş bir yemekhane hizmete açıldı
Birleşik Rusya, Ryazan bölgesinde SVO katılımcılarından birinin anısına bir anıt plaketi yerleştirdi
Поздравление семей участников СВО, рожениц и многодетных мам: «Единая Россия» организовала праздничные акции ко Дню матери по всей стране
«Единая Россия» представила «Диктант Победы» на очной защите в рамках премии «Знание.Премия 2025»
Birleşik Rusya “Kursk Hattı” kampından gönüllüler, Lgovskiy Bölgesi’nin bombalanmasının sonuçlarını ortadan kaldırmaya yardımcı oluyor
TÜSİKON BAŞKANI ORHAN BEŞİKTEPE ‘DEN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI