Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

Eyyübiye Belediyesi Eğitim Desteklerine Başladı

Eyyübiye Belediyesi Eğitim Desteklerine Başladı
REKLAM ALANI
13.09.2022
A+
A-

Eyyübiye Belediyesi Eğitim Desteklerine Başladı

 

İlçede yaşayan öğrencilerin eğitimde başarı ortalamalarını yükseltmek ve okula teşvik etmek amacıyla her türlü desteği veren Şanlıurfa  Eyyübiye Belediyesi, 2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk gününde, ilk ve ortaokul öğrencilerine kırtasiye desteğinde bulundu.

Okula geldikleri ilk gün kırtasiye malzemeleri, defter ve yeni çantalarını sıralarının üzerinde bulan çocuklar, okulun ilk gününde kendilerini ziyaret eden Şanlıurfa  Eyyübiye Kaymakamı Kudret Kurnaz ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür ettiler.

Eyyübiye ilçesi Güzelkuyu ilk ve ortaokulunda eğitim gören çocukları ilk ders gününde yalnız bırakmayan Şanlıurfa  Eyyübiye Kaymakamı Kudret Kurnaz, Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet edip, başarılar dilediler.

Öğrencilere hitaben bir konuşma yapan Kaymakam Kurnaz, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a, eğitim öğretim yılı başında gerçekleştirilen kırtasiye desteği için teşekkür etti. Öğrencilere başarılar dileyen Kurnaz, LGS sınavlarına hazırlanan öğrencileri büyük bir maratonun beklediğine dikkat çekerek, “İnşallah hepiniz çok güzel liselerde okur, sonrasında çok güzel üniversiteleri kazanır, çok iyi mesleklere sahip olursunuz. Hepinize başarılar diliyorum” diye konuştu.

Öğrencilere yönelik desteklerde devletin önemine değinen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş da, “Allah devletimizi korusun. Bu, destekler devletimizin sayesinde yapılıyor. Artık yeni bir eğitim öğretim yılına başlıyoruz. Hepinizin gözleri ışıl ışıl parlıyor. Rabbim, sizlere zihin açıklığı versin. Sizler büyüyeceksiniz ve bu ülkede yöneticiler olacaksınız. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Güzelkuyu Mahallesi’ne yapılacak spor kompleksinin müjdesini de bu sınıfta veren Başkan Kuş, “İnşallah bir ay sonra halı sahamızın temelini atacak ve açılışını da sizlerle birlikte gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Pandemi süreci öncesinde Eyyübiye Belediyesi öncülüğünde başlatılan “Hızlı Okuma ve Okuduğunu Anlama” kurslarının da yeniden başlayacağı müjdesini veren Başkan Kuş, “Eğer bu kurslardan ciddi manada faydalanırsanız, eğitim anlamında önemli bir adım atmış olursunuz” diyerek, öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.

 

 

 


YOUTUBE VİDEO LİNK: https://youtu.be/Xl74B4RMV2g
VİDEO İNDİRME LİNKİ : https://we.tl/t-Z1tPK8Qr6y

 

EYYÜBİYE BELEDİYESİ
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
T: 0414 315 14 15

www.eyyubiye.bel.tr

 

 

 

REKLAM ALANI