ETİKET ARŞİVİ
#Siyaset Bilimci Ülker Piriyeva
01 Adana Gazetesi internet sitesinde #Siyaset Bilimci Ülker Piriyeva etiketiyle yayınlanan en son haberler, gelişmeler, analizler ve videolar bu sayfa üzerinde listelenmektedir.
TOPLAM İÇERİK5 ETİKET

ETİKET
Siyaset Bilimci Ülker Piriyeva: Türkiye’nin 15 Temmuz Destanı: Millet İradesinin Sarsılmaz Gücü – ÖZEL
Siyaset Bilimci Ülker Piriyeva: Türkiye’nin 15 Temmuz Destanı: Millet İradesinin Sarsılmaz Gücü - ÖZEL 15 Temmuz - Türkiye/Azerbaycan 1453 Kral Medya 15 Temmuz; sadece bir darbe girişiminin engellendiği tarih değil, millet iradesinin devletin bekası uğruna ortaya koyduğu sarsılmaz duruşun adıdır.
15.07.2026Detay

ETİKET
Siyaset bilimci Ülker Piriyeva, “Bu zor zamanlarda da dost İsrail halkının yanındayız”
08.10.2023Detay

ETİKET
Siyaset Bilimci Ülker Piriyeva, “Zengezur koridorunun açılması bölgede yeni bir jeopolitik durumun sonucudur,” ÖZEL
24.01.2023Detay

ETİKET
Siyaset Bilimci Ülker Piriyeva , “Azerbaycan-Türkiye dostluk ve kardeşlik ilişkileri, birlik ve beraberliğimizin açık ifadesidir”
30.11.2021Detay

ETİKET
Medya camiasında “Bir Millet, İki Devlet” cümlesinin yer yüzünde vücut bulmuş hali , Siyaset Bilimci Ülker Piriyeva
20.06.2021Detay
