Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

DOMOTEX Turkey 2022’de Düzenlenecek

DOMOTEX Turkey 2022’de Düzenlenecek
REKLAM ALANI
06.07.2021
A+
A-

DOMOTEX Turkey 2022’de Düzenlenecek.
Değerli DOMOTEX Turkey Katılımcılarımız ve Ziyaretçilerimiz,

Deutsche Messe’nin Türkiye iştiraki Hannover Fairs Turkey olarak 2021 yılı için planlanan DOMOTEX Turkey fuarını süregelen pandemi dönemi ile ilgili en son yaşanan gelişmeler sebebiyle 2022 yılına erteleme kararı aldığımızı üzülerek bilgilerinize sunarız.

DOMOTEX Turkey’i destekleyen değerli derneklerimiz, katılımcılarımız ve ziyaretçilerimizden gelen talepler ve gerçekleştirmiş olduğumuz yoğun görüşmeler neticesinde söz konusu erteleme kararını aldığımız bilgisini paylaşmak isteriz.

Bu bağlamda, DOMOTEX TURKEY’i 2022 senesi içerisindeki bir tarihe ertelemeye karar verdik. Yeni tarihleri mümkün olan en kısa zamanda netleştirerek, sizlerle paylaşıyor olacağız.

Bu kritik süreçte önceliğimizin sağlığınız ve güvenliğiniz olduğunun altını çizer, fuar katılımcılarımızın en iyi sonuçları almalarını arzu etmemiz sebebiyle bu kararı aldığımızı yinelemek isteriz.

Sağlıklı günler dileriz.
​En iyi dileklerimizle,

DOMOTEX Turkey Ekibi
Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş.

REKLAM ALANI