Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

DİŞ HEKİMİ ULAŞ ALPAY MİRZAOĞLU `NDAN 1 EYLÜL DÜNYA BARIŞ GÜNÜ MESAJI

REKLAM ALANI
31.08.2021
A+
A-

Mirza Diş Ağız ve Diş Sağlığı Poliklinikleri Kurucusu Kliniklerin İmtiyaz Sahibi Diş Hekimi Ulaş Alpay Mirzaoğlu, 1 Eylül Dünya Barış Günü için bir mesaj yayınladı.

Barışın olduğu yerde; huzur, güvenlik, mutluluğun var olduğuna dikkat çeken Mirzaoğlu, mesajında şunları söyledi: “Bütün insanlık barışa muhtaç olup yaşamını bu doğrultuda gerçekleştirir. Barış yoksa; savaş iklimi ortamı, sosyal, kültürel ve ekonomik olarak tüm ülkeleri olumsuz yönden etkilemekte, can ve mal kaybıyla insanlığa gözyaşı yaşatmaktadır. Tüm vatandaşlarımızın, barışın egemen olduğu bir coğrafyada yaşaması en büyük arzumuzdur. Yeryüzünde tüm insanlığın ortak olarak kullanması gereken dil; barış, kardeşlik ve birbirimizi kabullenip, birlikte yaşama dilidir. Barış; hava ve su gibi insanlığın geleceğinin temel unsuru olan bir ihtiyaç, insanca yaşamanın en önemli şartıdır.

Tüm dünyada savaşın, terörün, kan, acı ve gözyaşının son bulması tüm insanlığın arzusu olmalıdır. Tüm dünya halklarının, din, dil, ırk, mezhep, cinsiyet ayrımı gözetmeden huzurlu ve kardeşçe yaşaması için herkese sorumluluklar düşmektedir. Bu sorumluluk duygusuyla hareket ederek herkesin savaşlara, çatışmaya demesi gerekmektedir. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk diyerek, barışın önemine vurgu yapmıştır. Dünyanın hangi yerinde olursa olsun yaşanılan savaş, acılar tüm insanlığı etkiliyor. Bu yüzden ortak paydamız barış olmalı. Acının, gözyaşının, savaşın olmadığı, sevginin, huzurun egemen olduğu, savaş ve terör olaylarının yaşanmadığı bir dünya umuduyla 1 Eylül Dünya Barış Günü’nü kutluyorum.”

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI