Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

“Devlet insanına her zaman el uzatmaya hazırdır”

“Devlet insanına her zaman el uzatmaya hazırdır”
REKLAM ALANI
30.03.2024
A+
A-

“Devlet insanına her zaman el uzatmaya hazırdır”
30.03.2024

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından düzenlenen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde özel gereksinimli bireyleri bir araya getiren iftar programına katıldı.
facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, etkinlikte yaptığı konuşmada, organizasyonda emeği geçenleri kutladı, TİKA Lefkoşa Program Koordinatörü Havva Pınar Özcan Küçükçavuş ile Cumhurbaşkanlığı Engelliler Komitesi Başkanı Ahmet Akdeniz’i tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Tatar, insanları biraya getirip, sevgi ve muhabbeti oluşturmanın emek istediğini söyledi.

Ülke olarak son yıllarda zor dönemlerden geçildiğini belirten Cumhurbaşkanı Tatar, tüm dünyayı etkileyen Kovid-19 Salgını’nın geride kaldığını, Türkiye’de meydana gelen 6 Şubat Depreminin acılarının sürdüğünü ifade etti.

“Yaşanan olumsuzluklara rağmen yolumuza devam ediyoruz” diye konuşan Cumhurbaşkanı Tatar, “Devletimize ve sizlere sahip çıkma adına çalışıyoruz” dedi.

Anavatan Türkiye Cumhuriyeti’nin desteğiyle ihtiyaçların giderilmesi için elden ne geliyorsa yapıldığını anlatan Cumhurbaşkanı Tatar, devlet insanına her zaman el uzatmaya hazır olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı olduğu süre içinde her zaman halkın içinde olduğunu, her yaş ve her kesimden insanla bir araya gelip, sorunlarını çözmek için uğraştığını dile getiren Cumhurbaşkanı Tatar, engellerin aşılması için yasal düzenlemelerin yapılması konusunda Cumhurbaşkanlığı olarak çalışmalarda bulunulduğunu kaydetti.

İçinde bulunulan Ramazan ayına da değinen Cumhurbaşkanı Tatar, “Dinimizi yaşamak, kültürümüzü, örf adet ve geleneklerimizi koruyup geliştirmek ve birbirimizi sevgiyle kucaklamak en büyük temennimdir” dedi.

Dosya Adı

kaynak:https://kktcb.org/tr/devlet-insanina-her-zaman-el-uzatmaya-hazirdir-12171

 

 

 

REKLAM ALANI