Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Sedat Simavi Endüstri Meslek Lisesi müdürü, öğretmen ve öğrencilerini kabul etti

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Sedat Simavi Endüstri Meslek Lisesi müdürü, öğretmen ve öğrencilerini kabul etti
REKLAM ALANI
14.09.2022
A+
A-

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Sedat Simavi Endüstri Meslek Lisesi müdürü, öğretmen ve öğrencilerini kabul etti

“Gençlerimiz ve öğrencilerimiz uluslararası etkinliklerde başarılı işlere imza atmaktadır”

 

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing button

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Sedat Simavi Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Çiğeltem Arifoğlu ve Türkiye Cumhuriyeti’nde TÜBİTAK tarafından düzenlenen TEKNOFEST 2022’de “İLKE” ismini verdikleri araçları ile Uluslararası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları ve Liseler Arası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları’nda birincilik elde eden öğrencileri ve öğretmenlerini kabul ederek görüştü.

Kabuldeki konuşmasına, bu gururu ülkemize yaşattığı için öğrencilere ve emeği geçen öğretmenlere teşekkür ederek başlayan Cumhurbaşkanı Tatar, bütün okulun bu projeye destek verdiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Tatar uluslararası bir yarışmada elde edilen birinciliğin, KKTC adına sevindirici bir başarı olduğunu dile getirerek her türlü engellemeye rağmen böylesi başarıların, devleti yücelttiğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Tatar, sözlerini şöyle sürdürdü;
“Gençlerimiz ve öğrencilerimiz uluslararası etkinliklerde başarılı işlere imza atmaktadır. Bu projenin ortaya çıkmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. KKTC’de ekonominin gelişebilmesi ve halkımızın refah içinde yaşaması için öğrencileri farklı alanlarda yetiştirmek gerekir. Bütün bunlar, meslek liselerinde başarılı öğrencilerin eğitim aldığını gösterir ve ileride meslek sahibi olmak için de ekonomiye büyük hizmetlerin verileceğine işarettir. Meslek liselerindeki öğretmenlerin, sizin gibi öğrencileri yetiştirmesi çok büyük bir değerdir.”

 

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-sedat-simavi-endustri-meslek-lisesi-muduru-ogretmen-10200

 

 

 

REKLAM ALANI