Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, “Mağusa’yı Çok Sevmek” adlı fotoğraf sergisinin açılışına katıldı.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, “Mağusa’yı Çok Sevmek” adlı fotoğraf sergisinin açılışına katıldı.
REKLAM ALANI
25.01.2023
A+
A-

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, “Mağusa’yı Çok Sevmek” adlı fotoğraf sergisinin açılışına katıldı.

2023

“Kültürel varlıklarımıza sahip çıkmak, sanatı ve evrensel değerleri bütün dünya ile paylaşabilmek, bize yakışandır”

 

 

 

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Antik Mağusa Vakfı ile TİKA iş birliğinde Gazimağusa Bandabulya’da gerçekleşen, “Mağusa’yı Çok Sevmek” adlı fotoğraf sergisinin açılışına katıldı.
Açılışta yaptığı konuşmada, böyle anlamlı bir serginin açılışında bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhurbaşkanı Tatar, Gazimağusa’nın limanı, tarihi eserleri, Maraş bölgesi ve üniversitesi ile KKTC’nin çok önemli bir yerleşim yeri olduğunu belirtti.
Cumhurbaşkanı Tatar bu serginin, KKTC’nin ve Gazimağusa’nın tanıtılmasına yaptığı katkıya dikkati çekerek turizm, kültür ve sanat için bütün bu değerlerin bir araya gelmesinin önemine değindi.
Anavatan Türkiye’nin de desteği ile Kıbrıs Türkü’ne uygulanan ambargoların ve engellemelerin aşıldığını ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, bir fotoğrafı dünya ile paylaşmaya kimsenin engel koyamayacağının altını çizdi.
En güzel fotoğrafı, en iyi şekilde bütün dünya ile paylaşabildiğimizi belirten Cumhurbaşkanı Tatar; “Kendi kültürel varlıklarımıza sahip çıkmak, sanatı ve kültürü yaşayabilmek, bu medeniyeti ve evrensel değerleri bütün dünya ile paylaşabilmek, bize yakışandır. Gençlerimizin de bu anlamlı çalışmalara dahil olmasını temenni ederim” diyerek sergiye katılanları tebrik etti.

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-magusayi-cok-sevmek-adli-fotograf-sergisinin-acilisina-10629

 

 

REKLAM ALANI