Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC İzci Liderleri Derneği heyetini kabul etti

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC İzci Liderleri Derneği heyetini kabul etti
REKLAM ALANI
25.02.2024
A+
A-

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC İzci Liderleri Derneği heyetini kabul etti
.2024

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC İzci Liderleri Derneği heyetini kabul ederek görüştü. Cumhurbaşkanı Tatar kabuldeki konuşmasında, izciliğin bir yaşam kültürü ve spor olduğunu ifade ederek ülkemizde yıllardır yapılan izciliği yaşatmak ve gençlerimiz arasında da devam ettirmek için yapılan çalışmaları takdir ettiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Tatar, doğa ile iç içe yaşamı birlik ve beraberlik içinde sürdürmek için yapılan izcilik faaliyetlerinde heyete başarılar diledi.

KKTC İzci Liderleri Derneği heyeti de Cumhurbaşkanı Tatar’a yürütülen izcilik faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Konu ile ilgili konuşan dernek başkanı Dr. Lutfiye Fedai; “amacımız Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti teşkilatlarında görev yapmış veya yapmakta olan tüm izci liderlerinin bir araya getirilmesi, geçmişin geleceğimize ışık tutması ve gelecek nesillerin Anayasa’ya ve Atatürk ilkelerine bağlı, milli, manevi değerlere saygılı, insanlığın evrensel değerlerine önem veren, toplumlar arasında fark gözetmeyen, yaşadığı çevreyi, doğayı, tarihi ve kültürel eserleri seven, koruyan birer vatandaş olarak yetiştirilmesine katkıda bulunulmasır. KKTC izciliğinin gelişimi, dünyada kabul görmesi ve geleceğin profilini yönlendirmek için çalışmalarımıza kararlılıkla başlamış bulunmaktayız,” dedi.

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-kktc-izci-liderleri-dernegi-heyetini-kabul-etti-12047

 

 

 

REKLAM ALANI