Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kamu Hizmeti Komisyonu (KHK) başkan ve üyelerini kabul etti.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kamu Hizmeti Komisyonu (KHK) başkan ve üyelerini kabul etti.
REKLAM ALANI
21.08.2022
A+
A-

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kamu Hizmeti Komisyonu (KHK) başkan ve üyelerini kabul etti.

 

“Kamu Hizmeti Komisyonu’nda doğru işler, doğru anlayışla yapılmaktadır”

 

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kamu Hizmeti Komisyonu (KHK) Başkanı Ömer Aydın Köseoğlu ve komisyon üyelerini kabul ederek görüştü.

Kabuldeki konuşmasında, Kamu Hizmeti Komisyonu’nda güvenilir ve sağlam bir yapının kurulabilmesi için yapılan çalışmaların önemine değinen Cumhurbaşkanı Tatar, farklı görüşlerin de olabileceğini fakat doğrunun her zaman doğru olduğunu vurguladı.

Her zaman hakkı ve gerekli donanımıyla kamu sınavları ile devlete memur olarak atanmak ve terfi almak için başvuruların yapıldığını dile getiren Cumhurbaşkanı Tatar; “Komisyon başkanı ve üyelerinin özgür iradesi ile bu kurum en iyi şekilde yönetilmektedir. Kıbrıs Türk halkının layık olduğu bir yönetim anlayışıyla önümüzdeki süreçte bu yapının güçlenmesi için biz de elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Size olan güvenim tam olmakla birlikte yapılan değerlendirmelerde Kamu Hizmeti Komisyonu’nda doğru işler, doğru anlayışla yapılmaktadır” dedi.

Devletin ve halkın, beklediği hizmeti en iyi şekilde alabilmesinin en büyük temennisi olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Tatar, Kamu Hizmeti Komisyonu başkan ve üyelerine, çalışmalarında başarılar diledi.

 

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-kamu-hizmeti-komisyonu-khk-baskan-ve-uyelerini-10133

 

 

 

REKLAM ALANI