Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

Çiçekler, tatlılar ve şükran sözleri: Birleşik Rusya milletvekilleri ve gönüllüleri ülke çapındaki kadınları tebrik etti

Çiçekler, tatlılar ve şükran sözleri: Birleşik Rusya milletvekilleri ve gönüllüleri ülke çapındaki kadınları tebrik etti
REKLAM ALANI
11.03.2024
A+
A-

Çiçekler, tatlılar ve şükran sözleri: Birleşik Rusya milletvekilleri ve gönüllüleri ülke çapındaki kadınları tebrik etti

2024,

Parti temsilcileri SVO katılımcılarının ailelerine özel önem veriyor
Udmurtia’nın kamu destek merkezinde, “Sizin Baharınız” projesi kapsamında, kadınlara tüm aile için hızlı ve lezzetli bir akşam yemeğinin nasıl hazırlanacağını gösteren ve kişisel tavsiyeleri paylaşan bir şef tarafından bir ustalık sınıfı düzenlendi. 8 Mart’ın bir başka hediyesi de bir makyaj sanatçısının ustalık sınıfıydı. Kızlara makyaj teknikleri ve doğru kozmetik seçimi anlatıldı.

Tebriklere Birleşik Rusya milletvekilleri ve MGER aktivistleri katıldı. Cumhuriyetin şehir ve bölgelerinde Birleşik Rusya üyeleri kadınlara çiçek hediye etmek için sokaklara çıktı.

“Sen de hiç kimse gibi kolay olmadığında doğru kelimeleri buluyorsun. Lütfen belirli bir durumda ne yapacağınızı önerin. Erkekleri yeni başarılara motive edin. Şu anda Anavatanı savunan kocalarınıza, oğullarınıza, babalarınıza nasıl inanacağınızı ve bekleyeceğinizi biliyorsunuz,” diyor Udmurtya Devlet Konseyi Yardımcısı Viktor Dyakov .

Izhevsk Şehir Duması Başkanı Farit Gubaev, merhum Kuzey Askeri Bölge Kahramanı Svetlana Matveeva’nın annesini ziyaret etti .

“Svetlana Leonidovna, kendisini özel operasyonda ölen katılımcıların anısını yaşatmaya adadı. Oğlunun okuldan mezun olduğu Izhevsk’in Leninsky bölgesinde bir Hafıza Sokağı oluşturmayı teklif ediyor. Bana anıtın ön taslaklarını gösterdi. Projenin tanıtımına yardımcı olmaya çalışacağız” dedi.

Saratov bölgesinde Devlet Duması milletvekili Nikolai Pankov , Birleşik Rusya Kadın Hareketi gönüllüleri ve aktivistleriyle bir araya geldi .

Altay Cumhuriyeti’nde, Birleşik Rusya’nın bölge şubesi sekreteri, Parlamento Başkanı Artur Kokhoev , Choya Bölgesi, Karakoksha köyünde, cepheye gönüllü olarak katılan Devlet Meclis milletvekili Denis Shubin’in ebeveynlerini ziyaret etti.

“Denis’in annesini tatilinden dolayı tebrik ettim, ona sabır ve azim diledim ve hepimizin gurur duyduğu oğlu için teşekkür ettim!” – Arthur Kokhoev vurguladı.

Belediye Meclis Yardımcısı Archynai Kundyusheva , kocası cephede bulunan Gorno-Altaysk sakinini ve merhum asker Elikanida Borisovna’nın annesini ziyaret etti .

“ SVO üyesi olan babasının kayıp olduğu düşünülen Kunel Bopoevna’yı da ziyaret ettim . Amacım ona gereken her türlü desteği sağlamak” diye vurguladı.

SVO katılımcılarının aileleri ayrıca Devlet Meclis milletvekili, ” Güçlü Aile ” parti projesinin bölge koordinatörü Radmila Pekpeeva ve Kent Konseyi milletvekili Alexander Potapov tarafından da ziyaret edildi .

Choysky ilçe başkanı Igor Russkikh, akrabaları bugün askerlik görevini yerine getiren Karakoksha ve Krasnoselsk sakinlerini tebrik etti.

Gorno-Altaysk’taki kamu destek merkezinde SVO katılımcılarının, gazilerin ve gönüllülerin anneleri ve eşleri için bir konser düzenlendi. Devlet Duma Milletvekili Roman Ptitsyn, gönüllü hareketin aktivistlerine şükran mektuplarını sundu. Konserin ardından tüm davetlilere çiçek takdim edildi.

Smolensk’te Birleşik Rusya üyeleri sokaklarda kadınlara çiçek sundu.

Birleşik Rusya bölge şubesi sekreteri Igor Lyakhov , “Bu gün onların sevgisi, sıcaklığı ve şefkati için ‘teşekkür ederiz’ diyoruz” dedi .

Tambov bölgesinde, Devlet Duma milletvekili ve “Birleşik Rusya” bölgesel halk resepsiyonu başkanı Tamara Frolova, SVO katılımcılarının eşleri ve anneleri için bir Güzellik Günü düzenledi. Stilistler ve profesyonel fotoğrafçılar katılımcılarla çalıştı.

Parlamenter, SVO katılımcılarını ve ailelerini desteklemek için mevcut önlemler hakkında konuştu ve soruları yanıtladı.

“Adamlarımız ön saflardayken ailelerinin ilgi ve desteğimizden mahrum kalmaması önemli” dedi.

Moskova’da, Güney İdari Bölgesi’nden Birleşik Rusya gönüllüleri “Kadınlara Çiçek Ver” kampanyasını düzenledi. Gönüllüler 5 binin üzerinde lale dağıttı.

Khasavyurt yönetiminde, Devlet Duması milletvekili Saygidpasha Umakhanov , Korgoli şehri başkanı Korgoliev , yerel parti şubesi sekreteri, Khasavyurt ilçesi Milletvekilleri Meclisi Başkanı Khadzhimurad Umakhanov, ölen üyelerin dul eşleriyle bir araya geldi. SVO’nun.

Saygidpasha Umakhanov, “Oğullarınız, kocalarınız, kardeşleriniz, Anavatan için parlak bir iz, bir cesaret ve sevgi örneği bırakarak, büyük bir onurla yaşam yolunda yürüdüler” dedi.

Volgograd bölgesi Volzhsky’de, adını taşıyan meydanda. Sverdlov, Şehir Duması Başkanı Sergei Aksenov’un desteğiyle , Birleşik Rusya aktivistleri ve destekçileri kadınlara balon ve çiçek verdi.

Leninsky bölgesinde, bugünlerde belediyenin tüm kırsal yerleşim yerlerinde gerçekleştirilecek olan 8 Mart’a adanmış bayram konserlerine başladılar. Birleşik Rusya üyeleri kadınlara hediyeler hazırlarken, yerel sanatçılar da yaratıcı performanslar hazırladı.

Partinin Lenin yerel şubesi sekreteri Andrei, “Kuzey Askeri Bölge’deki katılımcıların annelerine, Kuzey Askeri Bölge’de askeri görev yapan askeri personelin eşlerine ve annelerine özel şükran sözleri söylemek istiyorum” dedi . Denisov .

Frolovsky bölgesinde, Volgograd Bölge Duması yardımcısı Yuri Maramygin ve Birleşik Rusya’nın bölgesel yerel şubesi sekreteri Vladimir Shkarupelov , Malodelskaya köyünü ziyaret ederek, burada yardım sağlayan “Bir Yuvanın Sıcaklığı” eyleminin katılımcılarını tebrik etti. Askerler tatilde. Gönüllüler maske ağları yapmak için özel bir makine satın aldılar ve bölge sakinlerinin topladığı fonlarla gerekli malzemeleri satın aldılar.

Partinin Serafimovichsky yerel şubesinin aktivistleri, ev cephesindeki çalışanları ve ön cephedeki kadın askerleri bahar tatilinde tebrik etti.

Birleşik Rusya’nın Kazan yerel şubesi genel sekreteri, Tataristan Devlet Konseyi yardımcısı Olga Voronova ve Genç Muhafız aktivistleri, seferber olan adamın karısını ziyaret etti. Kadına çiçek ve hediyeler verildi.

“Bizim görevimiz, hayatları zor durumda olan kişileri, yani seferber olanların eşlerini tebrik etmektir. Kocaları evlerinden uzakta, Rusya’nın mutlu bir geleceği uğruna her dakika hayatlarını riske atıyorlar. Savaşçıların eşleri sevgiyi ve desteği hissetmelidir,” diye emin Olga Voronova.

Hoparlör
Dyakov Viktor Fedoroviç
Dyakov Viktor Fedoroviç
Udmurt Cumhuriyeti Devlet Konseyi Yardımcısı
#Udmurt cumhuriyeti
#bölgeler
#Dyakov
#Saratov bölgesi
#Altay Cumhuriyeti
#Smolensk bölgesi
#Gubaev
#Punk’lar
#Kohoev
#Usova
#Kundyuşeva
#Pekpeeva
#Potapov
#Ruslar
#Ptitsyn
#Lyakhov
#Tambov Bölgesi
#Moskova
#Frolova
#Volgograd bölgesi
#Gavrilina
#Dağıstan Cumhuriyeti
#Umakhanov
#Aksenov
#Denisov
#Maramygin
#Voronova
#Tataristan Cumhuriyeti
#8 Mart
#Uluslararası Kadınlar Günü
#Tebrikler
#MGER
#partiprojeleri
#Birleşik Rusya Kadın Hareketi
#SVO katılımcılarının aileleri
#kamu destek merkezi
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/cvety-sladosti-i-slova-blagodarnosti-deputaty-i-volontyory-edinoj-rossii-pozdravili-zhenshin-po-vsej-strane

 

REKLAM ALANI