Bişımarık Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Girişimci İş Adamı Hamit Uçar, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Bişımarık Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Uçar, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Üç ayların manevi atmosferine girişimizin habercisi olan Regaip Kandili, bağışlanma feyiz ve bereket gecesidir.
Manevi coşkunun daha yoğun yaşandığı rahmet, mağfiret ve merhamet mevsimi olan üç aylar ve içerisinde barındırdığı kandiller; insanların kalplerini yakınlaştıran, dostluk, komşuluk, akrabalık ve kardeşlik duygularını arttıran, maneviyatımızın aydınlanmasına vesile olan özel ve güzel gecelerdir.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Batmanlı ve Mersinli hemşerilerimiz olmak üzere, ülkemiz ve İslam âleminin Regaip Kandil’ini tebrik ediyor, bu mübarek gün ve gecelerin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket ve huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
Birobidzhan’dan Vologda’ya: Birleşik Rusya, ön oylamaya katılanların kaydını sürdürüyor
İnsani yardımdan kahramanların anısını yaşatmaya kadar: Birleşik Rusya, bölgelerde destek kampanyaları düzenledi
Школы, поликлиники, жилые дома, библиотеки и молодёжные пространства: «Единая Россия» провела мониторинг работ на объектах народной программы
Birleşik Rusya, Ryazanlı öğrenciler için bölgesel Duma’ya bir gezi düzenledi
President Tokayev receives Ambassador of Saudi Arabia to Kazakhstan Faisal Al-Kahtani
Birleşik Rusya’nın desteğiyle Rostov-on-Don’da Özel Askeri Bölge savaşçıları hakkında askeri-vatansever bir gösteri düzenlendi