Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

“Birleşik Rusya”, VDNKh’deki “Rusya” sergisinde “Kadın Siyasi Okulu” için bir platform düzenledi

“Birleşik Rusya”, VDNKh’deki “Rusya” sergisinde “Kadın Siyasi Okulu” için bir platform düzenledi
REKLAM ALANI
22.11.2023
A+
A-

“Birleşik Rusya”, VDNKh’deki “Rusya” sergisinde “Kadın Siyasi Okulu” için bir platform düzenledi

2023

Uzmanlar kadın siyasetinin geleceği ve kadınların sivil aktivizmdeki rolü hakkında konuştu
Parti projesi “ Birleşik Rusya Kadın Hareketi ”nin ilk seminerine Uzak Doğu bölgelerinden temsilciler katıldı. Toplamda – 50’den fazla kişi.

“Sonbahar kampanyası sonucunda 200’den fazla kadın, mentorların eşliğinde çeşitli kademelerde milletvekili seçildi. Yasama çalışmalarını, insanların yasaların nerelere eklenmesi gerektiğini ve neye odaklanılması gerektiğini anlamasını sağlayacak şekilde girişimler geliştireceğiz. Ve talep edilen en önemli şey endişe, empati ve özendir. Toplantıda kocası ve erkek kardeşleri önde olan kızlar vardı. Ve sosyal faaliyetler yürütüyorlar ve sadece kendilerine tutunmak için değil, aynı zamanda başkalarına da ilham verecek gücü buluyorlar,” diye vurguladı Birleşik Rusya Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı, parti projesi kamu konseyinin eş başkanı, LPR senatörü Daria Lantratova .

Devlet Duması milletvekili, parti projesinin federal koordinatörü Natalia Poluyanova , “Kadın Hareketi” nin ana görevinin geniş bir karşılıklı yardım, destek ve kendini bulma fırsatı sistemi yaratmak olduğunu belirtti .

Parlamenter, “Yüzbinlerce kadın için güvenilir bir destek haline geliyor” dedi.

Uzak Doğu bölgelerinin, uzaklıklarına rağmen Birleşik Rusya’nın insani misyonunun en aktif katılımcıları arasında yer aldığını söyledi. Ülkenin yeni bölgelerine ve özel harekât bölgesindeki Rus askeri personeline 60 bin tondan fazla kargo nakledildi, bu çalışmaya yaklaşık 12 bin kişi katıldı. Parti içi ön oylamaya yaklaşık 500 aday katıldı ve 100’den fazla tematik seminere 15 bin kadın katıldı.

Sosyal Pazarlama Enstitüsü siyasi analiz direktörü Viktor Poturemsky , kadın politikacılardan gelen içeriğin farklı algılandığını vurguladı . Ona göre Rusya’da kadınların siyasetteki en önemli rollerinden biri toplumun birlik isteğinin hayata geçirilmesi kapsamında vatandaşlarla yeni iletişimlerin oluşturulmasıdır.

“Liderlik erilse, o zaman birlik de geleneksel olarak dişildir. Bu anlamda erkek liderlerin konuşamadığı şeyleri kadınlar konuşabiliyor. Kadınların konuşabileceği, erkek politikacıların konuşamayacağı daha pek çok konu var” diye açıkladı siyaset bilimci.
Buna karşılık, Aktor ajansının siyasi danışmanı ve genel müdürü Dmitry Elovsky , kadın politikacıların sosyal gruplarla çalışırken avantajları arasında çatışmasız ve eşit iletişim ve yaratıcılık eğiliminin altını çizdi.

Minchenko Consulting’in yöneticisi ve başkan yardımcısı Lev Kharlamov, seminer katılımcılarına sözsüz iletişim konusunda ustalık dersi verdi ve bir politikacı için sadece ne söylediğinin değil, aynı zamanda bunu nasıl yaptığının da önemli olduğunu kaydetti.

Toplantının sonunda Natalia Poluyanova, bu tür etkinliklerin kalıcı hale getirilmesi gerektiğini kaydetti.

“Kadın Siyaset Okulu” yönelimi çerçevesindeki bir sonraki seminer 14 Kasım’da Çelyabinsk’te gerçekleşecek.

“Birleşik Rusya Kadın Hareketi” siyasi okulunun programının yasamada yer alan kadınları birleştirdiğini hatırlayalım. Yön, uzmanların, siyaset bilimcilerin, sosyologların ve siyasete ilk adımlarını atan kadınların katılımıyla aktif olarak gelişiyor.

Hoparlör
Lantratova Daria Sergeyevna
Lantratova Daria Sergeyevna
Parti Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı, “Birleşik Rusya Kadın Hareketi” federal parti projesi Kamu Konseyi Eş Başkanı, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Sosyal Politika Komitesi Federasyon Konseyi Başkan Vekili
#Lantratova
#Poluyanova
#partiprojeleri
#Birleşik Rusya kadın hareketi
#bölgeler
#DFO
#Poturemsky
#politika
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-organizovala-ploshadku-zhenskoj-politshkoly-na-vystavke-rossiya-na-vdnh

 

REKLAM ALANI