Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

“Birleşik Rusya”: Tyumen bölgesinde binden fazla sandık açıldı

“Birleşik Rusya”: Tyumen bölgesinde binden fazla sandık açıldı
REKLAM ALANI
16.09.2023
A+
A-

“Birleşik Rusya”: Tyumen bölgesinde binden fazla sandık açıldı

2023,

10 Eylül’de ülke genelinde Birleşik Oylama Günü düzenleniyor.
Sabah saat 8.00’de bölgede 315’i Tümen’de olmak üzere 1.062 sandık açıldı. Saat 20.00’ye kadar açık kalacaklar.

“Bu, belediyelerimizin ve bir bütün olarak bölgenin kalkınması açısından önemli bir siyasi olaydır. Tyumen bölge sekreteri Andrey Artyukhov, sizce, temsili bir iktidar organında çalışmaya profesyonel olarak hazırlanmış, yaşam deneyimi ve gerçek eylemleri devlet ve belediye sorunlarının çözülmesine olanak sağlayacak olanları seçeceğinizden eminim ”dedi. Birleşik Rusya departmanı .

Yurttaşlarını oylamaya aktif katılmaya davet etti.

Toplamda Tyumen bölgesinde 36 seçim kampanyası düzenleniyor. Bu yıl bölge sakinleri bir vali seçiyor ve bölgesel duma, şehir duması, şehir bölgeleri, belediye bölgeleri ve kırsal yerleşimlerin dumaları için ek seçimler yapılıyor. Toplamda 88 adet manda dağıtılacak.

8-10 Eylül tarihleri ​​​​arasında Rusya’da Tek Oylama Günü gerçekleşiyor. 2023 seçimlerinde 34 binden fazla vekil değiştirilecek. Bölge sakinleri bölgesel ve yerel düzeylerde milletvekillerini seçerler – 20 yasama meclisi, kurucu birimlerin başkentlerinin 16 şehir duması ve yerel yönetimler. Üst düzey yetkililerin seçimleri 26 bölgede ve şehrin belediye başkanı Habarovsk’ta yapılıyor. Kırım’da, Lipetsk bölgesindeki 19 numaralı tek mandalı seçim bölgesinde – Karaçay-Çerkes Cumhuriyeti’nde 144 numaralı tek mandalı seçim bölgesinde – 16 numaralı tek mandalı seçim bölgesinde bir Devlet Duması milletvekili seçilir. Krasnoyarsk Bölgesi – 56 numaralı Divnogorsk tek yetkili seçim bölgesinde.

Hoparlör
Artyuhov Andrey Viktoroviç
Artyuhov Andrey Viktoroviç
Tyumen Bölge Duması Birinci Başkan Yardımcısı, Partinin Tyumen bölge şubesi Sekreteri, Tyumen Bölge Duması’ndaki BİRLEŞİK RUSYA hizip başkanı
#Tyumen bölgesi
#Artyukhov
#seçim2023
#EDG2023
#bölgeler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-v-tyumenskoj-oblasti-otkrylos-bolee-tysyachi-izbiratelnyh-uchastkov

REKLAM ALANI