Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

Birleşik Rusya temsilcileri tatil arifesinde Büyük Vatanseverlik Savaşı gazilerini ziyaret ederek onlara hediyeler verdi.

Birleşik Rusya temsilcileri tatil arifesinde Büyük Vatanseverlik Savaşı gazilerini ziyaret ederek onlara hediyeler verdi.
REKLAM ALANI
05.01.2024
A+
A-

Birleşik Rusya temsilcileri tatil arifesinde Büyük Vatanseverlik Savaşı gazilerini ziyaret ederek onlara hediyeler verdi.

Yukarıdaki huzurlu gökyüzü için Kahramanlara bir kez daha teşekkür etmek çok önemli, Birleşik Rusya üyeleri bundan emin
Stavropol’de kıdemli Zoya Marinich , Devlet Duma Sivil Toplumun Geliştirilmesi Komitesi başkanı Olga Timofeeva tarafından ziyaret edildi .

“Zoya Evdokimovna ile yılda birkaç kez buluşuyorum. Uzun zaman önce arkadaş olduk. Gazilerimiz sağlıklarının ve güçlerinin elverdiği ölçüde her zaman aktif, proaktif ve şefkatlidirler. Kendileri için değil, başkaları için, ülke hakkında, şu anda Kuzeybatı Askeri Bölgesi’nde ön cephede olup bitenler hakkında endişeleniyorlar. Bu konuda bize örnek oldular” dedi Olga Timofeeva.

Partinin Stavropol bölge şubesi 202 hediyeyi paketleyerek ilçelere gönderdi: tatil gıda paketleri. Zaten gazilere teslim edilmeye başlandı.

Gaziler ayrıca partinin Levokum yerel şubesi sekreteri Andrei Ivanov tarafından da tebrik edildi .

“Her birinin dikkat ve özenle kuşatılması gerekiyor, bizim görevimiz onların kahramanlıklarını halkın anısına desteklemek ve korumaktır. Gazilere uzun ömürler diledim” dedi Birleşik Rusya üyesi.

Birleşik Rusya’nın Krasnogvardeisky yerel şubesi sekreteri, bölge başkanı Konstantin Ishkov ve belediye Temsilciler Konseyi başkanı Sergei Chernikov, Pyotr Polyakov’u ziyaret etti . Privolny köyünün bir sakini, yaklaşan tatiller nedeniyle tebrik edildi ve partinin bölge şubesi sekreteri Stavropol Bölgesi valisi Vladimir Vladimirov tarafından imzalanan bir kartpostalın yanı sıra Birleşik Rusya’dan hediyeler sunuldu .

Bölge milletvekili, partinin Izobilnensky yerel şubesi sekreteri Alexander Sidorkov , altı gaziyi tebrik etti, başarılarından dolayı teşekkür etti ve yeni yılda onlara sağlık ve iyi ruhlar diledi.

“Gücümüz birlik ve beraberliğimizde yatıyor. Gaziler cesaretin, adanmışlığın ve yaşam sevgisinin örnekleridir. Sadece tatillerde değil, yıl boyunca yardım sağlamaya çalışıyoruz” dedi Alexander Sidorkov.

Yaroslavl Bölge Duması Başkan Yardımcısı Anton Kapralov, 104 yaşındaki Antonina Shelekhova’yı ziyaret etti .

“Saygıdeğer yaşına rağmen Antonina Egorovna misafirleri her zaman harika bir ruh hali içinde karşılıyor. Büyük bir mutlulukla kendisine küçük bir hediye verdim ve sağlık diledim” dedi Anton Kapralov.

Yaroslavl Bölge Duması milletvekili Alexey Makarov , Büyük Vatanseverlik Savaşı katılımcısı Vasily Sobolev’i yaklaşan Yeni Yıl ve Noel nedeniyle tebrik etti , Yaroslavl belediyesi milletvekili Mikhail Kuznetsov – gaziler Evgeny Maystrovich ve Yuri Vlasov , bölgesel Duma milletvekili Mikhail Pisarets – gazi Yulia Dudysheva , “Birleşik Rusya”nın Pervomaisky yerel şubesinin genel sekreteri Olga Mineeva – kuşatmadan sağ kurtulan Lyudmila Kirillova .

“Birleşik Rusya’nın her düzeydeki milletvekilleri ve yerel şubelerinin sekreterleri geleneksel olarak gazileri ziyarete geliyor. Başlarımızın üzerindeki huzurlu gökyüzü, özgür ve mutlu insanlar olma fırsatı için Kahramanlarımıza bir kez daha teşekkür etmek çok önemli” dedi. Rostov Bölge Duması milletvekili Svetlana Kichkova .

Ryazan’da yerel parti şubesi sekreteri Vitaly Artyomov , emektar Vera Çerepova’yı 100. doğum gününde kutladı , Başkan Vladimir Putin’den bir tebrik kartı, hediyeler ve çiçekler sundu.

Birleşik Rusya Devlet Duması milletvekili Evgeny Revenko, Voronezh gazilerine Yeni Yıl masası için hediyeler verdi.

Büyük Vatanseverlik Savaşı’na katılan , Moskova’nın Danilovsky bölgesinde yaşayan Nina Bortnik , Devlet Duması milletvekili Svetlana Razvorotneva tarafından tebrik edildi .

Moskova Şehir Duması milletvekili Olga Melnikova, Nagatinsky Zaton bölgesi belediye yardımcısı Tatyana Kundyl ile birlikte Nina Gertman’ı ziyaret etti .

“Nina Petrovna’nın zafere giden yolu harika. Her şey Merkez Cephe’de zorunlu askerlikle başladı, daha sonra çavuş rütbesiyle Ukrayna Cephesi’ne transfer edildi ve Japonya ile savaşın sona ermesinin ardından Kuril Adaları’nda telsiz operatörü olarak hizmetini tamamladı” dedi. Melnikova.

Moskova’nın Lyublino bölgesinde, Birleşik Rusya’nın yerel şubesi sekreteri Alexei Biryukov, bu yıl 101 yaşına giren savaş gazisi Mikhail Tsvetkov’u tebrik etti.

Lyublino belediye bölgesi başkanı, “Sağlıklı Gelecek” parti projesinin bölge koordinatörü Ruslan Bagautdinov , belediye yardımcısı ve “Okuryazar Tüketici Okulu” projesinin bölge koordinatörü Viktor Loktionov ile birlikte Anatoly Gulyaev’i ziyaret etti .

Tekstilshchiki bölgesinde, Birleşik Rusya yerel şubesi sekreteri, bölge hükümeti başkanı Elena Petushkova , belediye yardımcısı Olga Dmitrieva ve partinin yerel şubesi genel sekreteri Vera Dvoretskaya, 99 yaşındaki Vasily Pronin’i tebrik etti .

“Vasily Gavrilovich, Büyük Vatanseverlik Savaşı’na katılım ve savaş sonrası yüksek hükümet pozisyonlarında inşaat, verimli kamu çalışmaları ve gazi hareketine aktif katılım geçmişine sahip bir adam. Başımın üstündeki huzurlu gökyüzüne, kahramanlığa, cesarete, gelecek nesillerin yararına olan büyük başarıya sonsuz şükranlarımı ve alçak selamlarımı sunuyorum” dedi Elena Petushkova.

Hoparlör
Timofeeva Olga Viktorovna
Timofeeva Olga Viktorovna
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Sekizinci Toplantısı Devlet Duması Yardımcısı, Sivil Toplumun Gelişimi, Kamu ve Dini Derneklerin Sorunları Devlet Duması Komitesi Başkanı.
#Timofeeva
#Stavropol bölgesi
#Ivanov
#Ishkov
#Çernikov
#Sidorkov
#Yaroslavl bölgesi
#Kapraller
#Makarov
#Kuznetsov
#Pisaret
#Mineeva
#Ryazan
#Artemov
#Revenko
#Uravorotneva
#Melnikova
#Kundul
#Moskova
#Biryukov
#Bagautdinov
#Loktionov
#Petuşkova
#Dmitrieva
#Kahya
#bölgeler
#mutluyılgazileri
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/predstaviteli-edinoj-rossii-v-preddverii-prazdnika-navestili-veteranov-velikoj-otechestvennoj-vojny-i-vruchili-im-podarki

 

REKLAM ALANI