Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

Benim Adım Melek Çarşamba akşamı 63 bölümüyle ekranlara geliyor

Benim Adım Melek Çarşamba akşamı 63 bölümüyle ekranlara geliyor
REKLAM ALANI
27.04.2021
A+
A-

TRT 1 ekranlarında yayınlanan, etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicilere duygu dolu anlar yaşatan, “Benim Adım Melek” altmış üçüncü bölümüyle ekranlara geliyor.

28 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.30’da yeni bölümüyle ekranlara gelecek olan “Benim Adım Melek” te bu hafta neler olacak:

Alpay yakalanma korkusu yaşarken, Kenan Halil’i ikna etmeyi başarır. Olayların kontrolden çıkmasına izin vermeyen Kenan, bir yandan handakileri ve Halil’i Alpay’ı aradığına ikna ederken, öte yandan Alpay’ı bu beladan kurtaracağı yalanı sürdürür. Alpay kurtulma umuduyla aç susuz kilitli odalarda beklerken, Kenan elindeki avucundaki her şeyi aldığı Funda’yı sokağa atma planları yapar. Funda’nın şikayetini, çekmesi üstüne Kerem hapisten çıkar ancak içindeki öfke bir nebze azalmaz.

Melek ve Seyitali, Kerem için endişelenmekte, onun başına iş açmasından korkmaktadır. Kerem herkesin gözünde gördüğü bu endişeden ve içindeki acıdan kaçmak için verdiği kararla ailesini bir kez daha üzer.

Şirhan konakta ise Defne ve Ömer tayin krizini aşamaz. Defne, tüm yaşananlardan sonra Ömer’in ondan utandığını ve bu yüzden gitmek istediğini düşünür. Ömer kendini Defne’ye doğru bir şekilde anlatabilecek mi? Çift krizi aşabilecek mi? Defne ve Kadriye kolları sıvar ve tam gaz dükkanlarında çalışmaya başlar. Dükkanın satıldığını öğrenen Funda, Kenan’ın eline geçmesin diye Vildan’ın ağzından yazdığı mektupları almaya gider. Ancak mektuplardan biri Defne’nin eline geçer ve yazılanları okuyan Defne şoke olur. Mektubun gizemini çözmeye karar veren Defne çok daha büyük sorunlara sebep olacağından habersizdir.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

REKLAM ALANI