
Gaziantep İli Süt Üreticileri Birlik Başkanı Ramazan Kaplan, Dünya Süt Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
Başkan Kaplan mesajında; süt ve süt ürünleri sektörünün ülkemizde doğrudan istihdam ve tedarikçilerinden aldığı mal ve diğer hizmetle ile insanların geçim kapısı olduğunu söyledi.
Başkan Kaplan, 1 Haziran Dünya Süt Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Sağlıklı, başarılı ve çalışkan bir nesil yetiştirmek istiyorsak; dengeli beslenmeye, süt ve süt ürünlerinin tüketimine önem vermek zorundayız. Sütü tüketmenin yaşı yoktur. Süt tüketimi her yaşta gereklidir.
Daha sağlıklı yarınlarımız için Hem üreten kesime destek olmak amacıyla, Hem toplumumuzda süt tüketimini arttırmak için sizde günde 2 bardak süt için. Ülkemizde süt ve süt ürünlerinin tüketiminin artması dileğiyle 1 Haziran ‘Dünya Süt Günü’nü kutluyorum.” dedi.
ABDULLAH YİĞİT-GAZİANTEP

Asfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asaf Atasoy `dan Babalar Günü Mesajı

Владимир Васильев: День России — праздник, знаменующий неразрывную тысячелетнюю историю нашей страны

Владимир Якушев вручил партбилеты «Единой России» сотрудникам завода «Купол» в Ижевске

KW ORSA PROFESYONEL GAYRİMENKUL İZMİR URLA VE ÇANAKKALE BİGA VE GAZİANTEP`DEN MEHMET TAŞ `DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

AZİZ AKKUŞ `TAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

AĞRI İLİ DAMIZLIK KOYUN KEÇİ YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ BAŞKANI MEHMET NURİ SAMANCI `DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI