Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

BAŞKAN ÖZYAVUZ: “EKİPLERİMİZ TAM KADRO SAHADA”

BAŞKAN ÖZYAVUZ: “EKİPLERİMİZ TAM KADRO SAHADA”
REKLAM ALANI
09.09.2021
A+
A-

BAŞKAN ÖZYAVUZ: “EKİPLERİMİZ TAM KADRO SAHADA”

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatlarıyla ilçe merkezi ve kırsalda çalışmalarına devam eden Harran Belediyesi ekipleri, mesai mefhumu gözetmeksizin hizmet atağını sürdürüyor. “Ekiplerimiz tam kadro sahada” diyen Başkan Özyavuz, her bir hemşerisinin yaşadığı sorunları çözüme kavuşturmaya kararlı olduklarını söyledi.

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatlarıyla çalışmalarına devam eden Harran Belediyesi ekipleri, merkez ve kırsal mahallelerde yoğun bir tempo içerisinde hizmet atağını sürdürüyor. Vatandaşların takdirini toplayan çalışmalar hummalı bir şekilde devam ederken merkez ve kırsal ayrımı yapmadan hemşerilerine hizmet götürdüklerini kaydeden Başkan Özyavuz; “Ekiplerimiz tam kadro sahada” diyerek vatandaşların yaşadığı mağduriyetlerin son bulması adına bir yandan proje ürettiklerini ve teker teker bu projeleri hayata geçirdiklerini, diğer yandan da temel belediyecilik hizmetleriyle vatandaşların yaralarına derman olduklarına ve yıllardır özlem duyulan hizmetleri hemşerileri ile buluşturduklarına işaret etti.

Harran Belediyesi’nin öz kaynaklarıyla yürütülen çalışmalar kapsamında Erdemli kırsal mahallesinde başlatılan köy içi asfalt yol çalışması öncesi dolgu çalışması tamamlandı. Ekiplerin büyük bir özveriyle sürdürdüğü çalışmalar sonrasında asfalt öncesi dolgu çalışmalarının tamamlandığı Erdemli kırsal mahallesinde vatandaşlar, tamamlanan dolgu çalışmaları ardından başlatılacak olan köy içi asfalt yol çalışmalarının kendilerini son derece mutlu ettiğini ve kışın çamur, yazın ise toz sorunu yaşamayacakları için Başkan Özyavuz’a teşekkür ettiklerini kaydetti.

Erdemli kırsal mahallesinde tamamlanan köy içi asfalt yol çalışması öncesi dolgu çalışmalarının ardından Harran Belediyesi ekiplerinin bir sonraki durağı ise Umutlu kırsal mahallesi oldu. Ekipler bu noktada da köy içi asfalt yol çalışması öncesinde dolgu çalışmalarının startını verirken çalışmaların burada da hızlı bir şekilde tamamlanması hedefleniyor.

Bugüne dek görmedikleri hizmete Başkan Özyavuz ile ulaştıklarına dikkat çeken mahalle sakinleri, ekiplerin yoğun bir şekilde mahallelerinde çalışmalar yürüttüklerini ve bu çalışmalara şahit olmalarının mutluluk verici olduğunu kaydederek Başkan Özyavuz ve ekibine teşekkür ettiklerini söyledi.

MURAT ÖZYAVUZ -HARRAN

REKLAM ALANI