
Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan korona virüs aşısının ikinci dozunu yaptırıp sağlık çalışanlarına Sosyal Yaşam Merkezinde Sağlık çalışanları için özel hazırlanan hediyeler dağıttı.
Başkan Özgan, Kozan Devlet Hastanesi yönetimine ve personellerine ilgilerinden dolayı teşekkür etti.
Başkan Özgan yaptığı açıklamada, ” Sağlık ekiplerimiz, kar kış demeden evinden çıkamayan büyüklerimizin ayağına kadar giderek onlara aşı imkânı sağladı. Sırası gelince herkesin aşıyı yaptırmasının salgını yenmekte önemli olduğunu düşünüyorum. Aşımızı olsak dahi rehavete kapılmak yok; maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaya devam edeceğiz. Bu zorlu sürecin hep birlikte üstesinden gelerek sağlıklı ve rahat günlerimize bir an evvel kavuşmayı diliyorum” dedi.
Covid-19 sürecindeki fedakar ve özverili çalışmalarından dolayı sağlık çalışanlarına teşekkür eden Başkan Özgan, “Belediyemizin Sosyal Yaşam Merkezinde Sağlık çalışanlarına özel hazırlanan çeşitli hediyelerden takdim ettik.” dedi.
Kaynak:http://www.kozan.bel.tr

На предварительном голосовании «Единой России» зарегистрировались 3,5 миллиона избирателей

Dağıstan’da Birleşik Rusya’nın desteğiyle Anavatan savunucularının anısını yaşatmak için “Kahramanlığın Kökenleri” projesi başlatıldı

Moskova’da Birleşik Rusya’nın girişimiyle Rusya Federasyonu Kahramanı onuruna bir Kahraman Masası kuruldu

В Москве по инициативе «Единой России» установили Парту Героя в честь Героя РФ

«Единая Россия» провела серию IT-идеатонов в регионах для поддержки молодёжных инициатив

«Единая Россия» наградила победителей конкурса «Рисуем Победу» в Музее Победы