
Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan korona virüs aşısının ikinci dozunu yaptırıp sağlık çalışanlarına Sosyal Yaşam Merkezinde Sağlık çalışanları için özel hazırlanan hediyeler dağıttı.
Başkan Özgan, Kozan Devlet Hastanesi yönetimine ve personellerine ilgilerinden dolayı teşekkür etti.
Başkan Özgan yaptığı açıklamada, ” Sağlık ekiplerimiz, kar kış demeden evinden çıkamayan büyüklerimizin ayağına kadar giderek onlara aşı imkânı sağladı. Sırası gelince herkesin aşıyı yaptırmasının salgını yenmekte önemli olduğunu düşünüyorum. Aşımızı olsak dahi rehavete kapılmak yok; maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaya devam edeceğiz. Bu zorlu sürecin hep birlikte üstesinden gelerek sağlıklı ve rahat günlerimize bir an evvel kavuşmayı diliyorum” dedi.
Covid-19 sürecindeki fedakar ve özverili çalışmalarından dolayı sağlık çalışanlarına teşekkür eden Başkan Özgan, “Belediyemizin Sosyal Yaşam Merkezinde Sağlık çalışanlarına özel hazırlanan çeşitli hediyelerden takdim ettik.” dedi.
Kaynak:http://www.kozan.bel.tr

HALK EVİ KADINLAR KOROSU VİYANADA MUHTEŞEM KONSER VERDİ

Birleşik Rusya Halk Programı kapsamında Irkutsk’ta inşa edilen bir anaokulu daha

По народной программе «Единой России» в Иркутске построен ещё один детский сад

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Vladikavkaz’daki bir okulda SVO katılımcılarına adanmış bir sergi açıldı

В школе Владикавказа при поддержке «Единой России» открыли экспозицию, посвящённую участникам СВО

Birleşik Rusya’nın desteğiyle Stavropol Krayı’nın Zelenokumsk kentinde “gümüş” gönüllülerden oluşan bir toplantı düzenlendi