Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

Başkan Mehmet Kuş Eyyübiyelileri Tek Tek Dinliyor

Başkan Mehmet Kuş Eyyübiyelileri Tek Tek Dinliyor
REKLAM ALANI
08.03.2024
A+
A-

Bülten No: 048 8Mart 2024

Başkan Mehmet Kuş Eyyübiyelileri Tek Tek Dinliyor

Beş yıllık görev süresince halkın içinde bulunan, halkın taleplerini doğrudan kendilerinden dinleyen AK Parti Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 31 Mart seçimleri öncesi de ilçe halkına tek tek ulaşarak projelerini değerlendirmeye devam ediyor.

 

 

 

 

 

Belediye meclis üyesi Abdullah Samak ile birlikte Eyyübiye Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluşmasına devam eden Başkan Mehmet Kuş, yüzlerce işyerini ziyaret etti. Hayırlı işler dilediği esnafla sohbet edip, ilçede ve mahallelerinde gerçekleştirilen belediye hizmetlerini değerlendiren Başkan Kuş, esnafın taleplerini de dinleyerek yapılması gerekenleri istişare etti.

Esnaf ziyareti süresince kendisine iletilen sorun ve talepleri anında ilgili müdürlüklere ileterek çözülmesini isteyen Başkan Kuş, tapu işlemleri, doğalgaz ve park çalışmaları hakkında da vatandaşlara bilgi verdi.

Doğalgaz ulaştırılan mahallelerde eksik kalan sokakların hızla tamamlanmaya devam ettiğini belirten Başkan Kuş, bölgedeki otopark ve yeşil alan konusuna da yeni bir proje ürettiklerini açıkladı. Eyyübiye Belediyesi’ne tahsis edilen eski cezaevi binasını yıkarak, yerine yeşil alan, sosyal tesisler ve otopark ihtiyacına çözüm üretecek bir proje üzerinde çalıştıklarını aktaran Başkan Kuş’a Eyyübiye esnafı teşekkür etti.

 


YOUTUBE VİDEO LİNK: https://youtu.be/w-PNzSSium4
VİDEO İNDİRME LİNKİ : https://we.tl/t-Idm0O0lXXf

 

EYYÜBİYE BELEDİYESİ
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
T: 0414 315 14 15

www.eyyubiye.bel.tr

REKLAM ALANI