Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

BAŞKAN KUŞ, SAHADAN AYRILMIYOR

BAŞKAN KUŞ, SAHADAN AYRILMIYOR
REKLAM ALANI
19.10.2021
A+
A-

BAŞKAN KUŞ, SAHADAN AYRILMIYOR.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, sık sık yaptığı esnaf ve vatandaş ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Talepleri birinci ağızdan dinleyen Başkan Kuş, çözümü noktasında ilgilileri anında talimatlandırıyor.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, sık sık yaptığı esnaf ve vatandaş ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Yaptığı çalışmalarla kamuoyunun takdirini toplayan ve sık sık esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip, talepleri birinci ağızdan dinleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, soluğu yine sokakta, sahada aldı. Eyyübiye’nin sokaklarını adeta makam edinen Başkan Kuş’un son durağı Haleplibahçe mahallesi oldu. Beraberinde Meclis Üyesi Hasan Karataş ve ilgili birim amirleriyle birlikte bölgedeki esnaf ve vatandaşlarla tek tek görüşüp, hem talepleri aldı, hem de yapılan çalışmalar hakkında esnaf ve vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’u her zaman sahada vatandaşlarla iç içe gördüklerini belirten esnaf ve vatandaşlar da Başkan Kuş’a sevgi gösterilerinde bulundu.

Esnaf ve vatandaşlarla her zaman iç içe olmaya ve ilçeyi onlarla birlikte yönetmeye devam edeceklerini belirten Başkan Kuş,” hemen hemen her gün esnafımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret edip, taleplerini birinci ağızdan dinleyip, yerinde çözümler üretmeye çalışıyoruz. Bizlerden ilgi ve alakalarını eksik etmeyen esnafımıza da vatandaşlarımıza da teşekkür ederim. “ dedi.

REKLAM ALANI