Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

BAŞKAN KUŞ, GECE GEÇ SAATLERE KADAR ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN KUŞ, GECE GEÇ SAATLERE KADAR ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
REKLAM ALANI
20.01.2022
A+
A-

BAŞKAN KUŞ, GECE GEÇ SAATLERE KADAR ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ.

 

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, beraberinde Başkan Yardımcılarıyla birlikte ekipler tarafından gece geç saatlere kadar süren kar küreme, tuzlama ve temizlik çalışmalarını yerinde inceledi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, beraberinde Başkan Yardımcılarıyla birlikte ekipler tarafından gece geç saatlere kadar süren kar küreme, tuzlama ve temizlik çalışmalarını yerinde inceledi. Etkili olan kar yağışından dolayı oluşabilecek mağduriyetlerin önüne geçmek adına ekipleri teyakkuza geçiren Başkan Kuş, ilçenin dört bir noktasında gece geç saatlere kadar süren çalışmaları denetledi. Beraberinde Başkan Yardımcıları Ali çiftçi ve Abdullah Toprak’la birlikte ana cadde ve sokakları dolaşan Başkan Kuş, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’le birlikte kar küreme ve tuzlama çalışmalarının yapıldığı Eyüp Peygamber caddesi ve ara sokaklardaki çalışmaları da inceleyip, ekiplere kolaylıklar diledi. Başkan Beyazgül ile birlikte taksici esnafını da ziyaret eden Başkan Kuş daha sonra Balıklıgöl platosuna geçti. Burada da Akarbaşı caddesindeki çalışmaları inceleyen Başkan Kuş, platoda karın tadını çıkaran vatandaşlarla kar topu da oynadı.

Çalışmalarla ilgili gün boyu sosyal medya hesaplarından açıklamlar yapan Başkan Kuş,” Ekiplerimiz sizler için sahada. Kar küreme, tuzlama ve temizlik çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdüreceğiz.” Dedi.

————————————————-

HABER SİTELERİ İÇİN GÖRÜNTÜ LİNK: https://www.youtube.com/watch?v=EA7OfjIidVE

 

REKLAM ALANI