Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

BAŞKAN CANPOLAT’IN HİZMETE SUNDUĞU KOMPLEKS TAKDİR TOPLUYOR

BAŞKAN CANPOLAT’IN HİZMETE SUNDUĞU KOMPLEKS TAKDİR TOPLUYOR
REKLAM ALANI
26.08.2022
A+
A-

BAŞKAN CANPOLAT’IN HİZMETE SUNDUĞU KOMPLEKS TAKDİR TOPLUYOR

Bir 5 kişi ve açık hava görseli olabilir
Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın projelerinden biri olan ve mahallenin ihtiyaçlarına göre inşa edilen Sancaktar Kompleksi’nin bölgeye nefes aldırdığını kaydeden mahalle sakinleri ve esnaf, “Başkan Canpolat’a ne kadar teşekkür etsek azdır. Soğutma sistemli, kameralı çok modern bir pazar” dedi.

Bir 1 kişi, ağaç, açık hava ve yazı görseli olabilir
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın seçim vaatlerinden biri olan Sancaktar Kompleksi, mahalleye nefes aldırdı.

Bir ağaç, açık hava ve yazı görseli olabilir
Başkan Mehmet Canpolat’ın girişimleriyle mahallede yapılan tespitlerin ardından bölgenin eksikliklerine göre yükselen projelerden olan Sancaktar Kompleksi, içerisinde bulunan Kapalı Semt Pazarı/Otopark, Çok Amaçlı Sosyal Tesis, Zabıta Amirliği, Muhtar Evi ve Park alanı ile hizmete sunuldu. Yıllardır mahallenin ihtiyaç duyduğu ve 5 bin 600 metrekare alan üzerine inşa edilen projenin hizmete sunulmasıyla bölgenin nefes aldığını ifade eden mahalle muhtarı ve pazar esnafı, Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

“BAŞKAN CANPOLAT’A NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZDIR”

Bir yol ve yazı görseli olabilir
Kompleksi projesini mahalleye kazandırdığı için “Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’a teşekkürlerimi iletiyorum” diyen Sancaktar Mahalle Muhtarı İbrahim Acar, şöyle konuştu: “Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’a teşekkürlerimi iletiyorum. Bize semt pazarı, taziye yeri, zabıta karakolu, muhtarlık evi, park yaptı. Ne kadar teşekkür etsek azdır. Buradaki arkadaşların hepsi memnun.”

“SOĞUTMA SİSTEMLİ, KAMERALI ÇOK MODERN BİR PAZAR”
Şanlıurfa Semt Pazarcılar Dernek Başkanı Hacı Keser ise, “Öncelikle Mehmet Canpolat’a sonsuz şükranlarımızı sunarız. Sancaktar Mahallesi olsun, Karşıyaka Mahallesi olsun, kapalı semt pazarını mahalleye ve esnafımıza kazandırdığı için kendisine şükranlarımı sunarım. Gerçekten çok modern bir pazar. Soğutma sistemli, kameralı. Vatandaşlarımız güzel bir şekilde alışverişini yapmalı. Esnafımız iyi bir şekilde satışını yapmaktadır” diye konuştu.

Esnaf ise kapalı semt pazarıyla gönül rahatlığıyla pazar kurduklarını ve vatandaşların hijyenik ortamda alışveriş yaptıklarını ifade ederek, Başkan Canpolat’a teşekkür etti.

 

 

REKLAM ALANI