Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

BAŞKAN CANPOLAT: KARLA MÜCADELEDE EKİPLERİMİZ SAHADA HARIL HARIL ÇALIŞIYOR

REKLAM ALANI
05.02.2023
A+
A-

BAŞKAN CANPOLAT: KARLA MÜCADELEDE EKİPLERİMİZ SAHADA HARIL HARIL ÇALIŞIYOR

 

 

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, karla mücadelede görevli personelleri sahada ziyaret etti. Çalışmalara ilişkin bilgiler de alan Başkan Canpolat, “Gerek pikap, traktör, greyder gerekse kar küreme araçları ve tuzlama ekiplerimiz sahada harıl harıl çalışıyor” dedi.

Bir 10 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir
Kent genelinde etkisini gösteren kar yağışı dolayısıyla Haliliye Belediyesine bağlı Çevre Koruma ve Kontrol, Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı araç ve personeller, sahada karla mücadele çalışmalarını sürdürdü. Başkan Mehmet Canpolat’ta, yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Bir 11 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve yazı görseli olabilir
Ekiplerden yürütülen çalışmalara ilişkin bilgiler de alan Başkan Canpolat, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve yazı görseli olabilir
“Kar yağışı itibariyle ekiplerimizle sahada hem iş makineleri hem de insan gücüyle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Gerek pikap, traktör, greyder gerekse kar küreme araçları ve tuzlama ekiplerimiz sahada harıl harıl çalışıyor. Ben de sahayı gezip, ekiplerimiz ile esnafımız ile bir araya geliyorum. Saha kontrol altında, yollarımız açık şu anda da kaldırımlarda vatandaşlarımız rahat yürüyebilsin diye çalışmalarımız sürüyor. Haliliye Belediyesi olarak Çevre Koruma ve Kontrol, Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı tüm araçlarımız ve tüm personellerimiz Haliliye ilçemizin dört bir yanında dağılmış durumda. Bir ekibimiz de, kırsal mahallelerdeki ulaşımla ilgili 10 bölgemizde çalışmalarını tamamladı ve bölge bölge devam ettiriyor. Bir taraftan da Büyükşehir Belediyemizin ekipleri sahada, hep birlikte Haliliye’miz için Şanlıurfa’mız için çalışmaya gayret ediyoruz.”

Fotoğraf açıklaması yok.

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

 

 

 

Fotoğraf açıklaması yok.

REKLAM ALANI