Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

“BAŞKAN BEYAZGÜL’DEN GENÇLERE MÜJDE; “TÜM HAVUZLAR YARIN AÇILIYOR”

“BAŞKAN BEYAZGÜL’DEN GENÇLERE MÜJDE; “TÜM HAVUZLAR YARIN AÇILIYOR”
REKLAM ALANI
19.06.2023
A+
A-

BÜLTEN NO : 332
TARİH : 19.06.2023
HABER BAŞLIĞI : “BAŞKAN BEYAZGÜL’DEN GENÇLERE MÜJDE; “TÜM HAVUZLAR YARIN AÇILIYOR”

 

 

 

 

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül belediye bünyesindeki havuzlarının tamamının 20 Haziran Salı günü hizmete gireceğini duyurdu. Başkan Beyazgül serinlemek ve eğlenceli vakit geçirmek isteyen herkesi havuzlara davet etti.

Şanlıurfa’da artan hava sıcaklıklarına dikkati çeken ve gençlerin havuzlarda serinlemek için sabırsızlandığının altını çizen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül müjdeyi resmi sosyal medya hesabı üzerinden verdi.

Gençlere seslenen Başkan Beyazgül, “Gençler havalar ısındı, serinlemek ve eğlenceli vakit geçirmek en doğal hakkınız. Salı günü itibariyle tüm havuzlarımız hizmetinizde. Can güvenliğinizi tehlikeye atmadan, cankurtaranlar ve eğitmenlerimiz eşliğinde sizi de yüzme havuzlarımıza bekliyorum.” İfadelerine yer verdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan açık ve kapalı havuzlarda uzman eğitmenler tarafından bir yandan yüzme eğitimleri verilirken diğer yandan cankurtaranlar eşliğinde gençlere ve çocuklara güvenli bir ortamda yüzme imkânı sunuluyor.

Hijyen kurallarının oldukça sıkı tutulduğu Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin açık ve kapalı yüzme havuzlarına gidecek vatandaşların sağlığı ve güvenliği için tüm hazırlıklar tamamlandı. 20 Haziran Salı (Yarın) açılacak olan havuzlara giden vatandaşlar Şanlıurfa’nın kavurucu sıcağında bir yandan serinlerken diğer yandan keyifli vakit geçirebilecekler.

 

Video Linki:

 

 

 

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı
Tel:0 (414) 318 51 00 Dahili (1606)-(1605)
[email protected]

İnternet Siteleri için FLV uzantılı Görüntü linki :
https://www.youtube.com/sanliurfabld
Basın Bültenlerinin videoları İçin ftp adresi : ftp://ftp.sanliurfa.bel.tr/ortak
Kullanıcı Adı : basinftp
Şifre : basin63

 

REKLAM ALANI