Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

Başarılı İş Adamı Mustafa Sungur Ülger `e yeni görev

Başarılı İş Adamı Mustafa Sungur Ülger `e yeni görev
REKLAM ALANI
22.03.2021
A+
A-

Başarılı İş Adamı Eğitimci İş İnsanı Genç Girişimci İş Adamı Mustafa Sungur Ülger `e yeni görev verildi.

Özgüven Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Dağlı Tarafından Genel Koordinatör ve Genel Müdür olarak Mustafa Sungur Ülger `i atadı.

Özgüven Grup Genel Koordinatör ve Genel Müdür ü Mustafa Sungur Ülger Usta Gazeteci Abdullah Yiğit `e yeni ataması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ülger, Özgüven Grup Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ömer Dağlı Başkanımız Tarafından Genel Koordinatör ve Genel Müdür olarak beni atadığından dolayı teşekkür ediyorum.
Bugünden itibaren yeni görevime başlamış durumdayım.
Ülger, Özguven Grup Ankara merkezli 75 ilde Şube ve Bölge Müdürlükleri ile hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Diyerek ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun artık işimizin başındayız dedi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA –Özel Haber

REKLAM ALANI