Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

 BAKAN ÖZER’DEN ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE ÖVGÜ

 BAKAN ÖZER’DEN ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE ÖVGÜ
REKLAM ALANI
05.01.2022
A+
A-

BAKAN ÖZER’DEN ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE ÖVGÜ

 

Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ’ü ziyaret etti Bakan Özer “Büyükşehir Belediyemizin kentte eğitime verdiği desteklerle Şanlıurfa’da eğitim kalitesini üst seviyelere taşıyacağız” dedi.

Sabah saatlerinde kente gelen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, okullara yaptığı incelemelerin ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü ziyaret etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Bakan Özer’e belediye öncülüğünde kentte eğitim alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

BAŞKAN BEYAZGÜL:”BAKANIMIZ TÜRKİYE İÇİN BİR ŞANS”

Kentte gençlere ve öğrencilere yönelik projelerin devam ettiğinin altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ”Milli Eğitim Bakanımızı Şanlıurfa’da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bakanımız ile Şanlıurfa’nın eğitimiyle ilgili önemli görüşmeler ve toplantılar yaptık. Milli Eğitim Bakanımız Türkiye için bir Şans Şanlıurfa için ise yatırımların müjdecisi oldu. Şanlıurfa’daki okul, derslik, öğrenci ve öğretmen sayılarıyla ilgili bir çalışma ortaya konuldu. Bakanımız Şanlıurfa’ya yapılacak yatırımları genel müdürlüklerine talimat verdiler. Biz Şanlıurfa halkı adına teşekkürlerimizi bildiriyoruz. Ziyaret edilen okullarda görülen eksikliklerin giderilmesi noktasında Bakanımız çok yakından ilgilenerek gerekli çalışmaları anında başlattı. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

BAKAN ÖZER:” ŞANLIURFA’DA EĞİTİM KALİTESİNİ İYİLEŞTİRECEĞİZ”

Peygamberler şehri Şanlıurfa’da olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu anlatan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, eğitim kalitesinin artırılmasına yönelik yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Beyazgül’e teşekkür etti.

Bakan Özer, “Eğitimin kalitesinin iyileştirilmesi adına neler yapabiliriz bunu tespit etmek için Şanlıurfa’ya geldik. Şanlıurfa Valiliğinde bir değerlendirme toplantısı yaptıktan sonra dört okulumuzda incelemelerde bulunduk. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı’mızı makamında ziyarete geldik. Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu süreçlerde tüm okullarımızın ihtiyaçlarının karşılanması noktasında verdiği desteklerden dolayı aynı zamanda Şanlıurfa’da özellikle okul yapılacak arazilerin bulunması ve eğitim için tahsisi ve yapımıyla ilgili çok önemli desteklerde bulunuyor. Bu anlamda Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımıza Şanlıurfa’daki eğitimin kalitesinin artmasına bu bağlamda hem lojistik destek verme hem de kapasiteyi artırmadaki desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız ve paydaş kurumların da destekleriyle Şanlıurfa’da eğitim kalitesini çok daha yukarılara taşıyacağız. El birliği ile devletimizin tüm imkânlarıyla eğitim kalitesini çok daha iyi noktalara getireceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

Yaklaşık 1 saat süren ziyaretin ardından Bakan Özer Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şeref Defterini imzaladı.

REKLAM ALANI