Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

Azerbaycanlı ünlü şarkıcı Romina, ‘Sevgin Yalan’isimli şarkısı tıklanma rekoru kırıyor

Azerbaycanlı ünlü şarkıcı Romina, ‘Sevgin Yalan’isimli şarkısı tıklanma rekoru kırıyor
REKLAM ALANI

Yapmış olduğu başarılı çalışmalarıyla sıkça adından söz ettiren Azerbaycanlı güzel şarkıcı Romina’nın ‘Sevgin Yalan’isimli şarkısı tıklanma rekoru kırıyor.

Psikolojik danışmanlık yapan ve aynı zamanda müzikle uğraşan Romina, bugüne kadar söz ve müziği kendisine ait birçok beste yaptı.

Azerbaycanlı şarkıcının bir süre önce piyasaya çıkardığı söz ve müziğinin kendisine ait, aranjesi ve düzenlenmesi müzisyen prodüktörü İskender Paydaş tarafından yapılan ‘Sevgin Yalan’şarkısıyla hedefi 12’den vurdu. Pandemi’nin kendisini etkilemediğini dile getiren Romina,’Pandemi nedeniyle evde bunalan vatandaşlarla sohbet ederek psikolojik destek sağladım. Ve onlardan aldığım ilham ile bol bol eser yaptım. Tek hedefim sesimi dünyaya duyurmak. Bunu da başaracağıma inanıyorum’dedi.
Azerbaycanlı ünlü şarkıcı Romina, yakında ismini sır gibi sakladığı dünyaca ünlü bir şarkıcıyla düet yapacağını söyledi.

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

REKLAM ALANI