Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

AVUKAT OSMAN EYYÜPOĞLU `NDAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

AVUKAT  OSMAN EYYÜPOĞLU `NDAN ANNELER GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
07.05.2022
A+
A-

AVUKAT OSMAN EYYÜPOĞLU `NDAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Şanlıurfa’nın Tanınmış Simalarından Olan Şanlıurfa Barosu `na Kayıtlı Avukat Osman Eyyüpoğlu, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Avukat Osman Eyyüpoğlu, mesajında; tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de ‘Anneler Günü’ olarak kutlanmaktadır. Tarifi imkansız bir sevginin ve şefkatin timsali olan, evlatlarını akıllarından ve yüreklerinden bir an dahi çıkartmayan annelerimiz; bizleri dünyaya getiren, hayatımız boyunca en büyük destekçimiz olan, tarifi imkansız değerlerimizdir.

Peygamber Efendimiz (S.A.V.); “Cennet, anaların ayakları altındadır.” Hadis-i Şerifi ile cenneti kazanmaya anneyi vesile kılmış, Dinimizin kadına ve anneye verdiği değeri göstermiştir. Annelerimizi senede bir gün değil, ömrümüz boyunca sevgi ile kucaklamalı, dinimizin anneye “ Öf ” bile demeyi yasakladığını her zaman hatırlayarak, gönüllerini hoş tutmalı ve hürmette kusur etmemeliyiz.

Yaşamımız boyunca vazgeçmediğimiz, desteğini aradığımız, yanında huzur bulduğumuz, sevgisini ve hoşgörüsünü hiçbir şeye değişmeyeceğimiz annelerimizin bizlere verdiği yüce değerleri, bizler de çocuklarımıza aktarabilmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden şehitlerimizin ve gazilerimizin anneleri olmak üzere bütün annelerin, Anneler Günü’nü kutluyor, fedakâr emekleri ile bizleri bugünlere ulaştıran annelerimize sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.”

ABDULLAH YİĞİT – ANKARA

REKLAM ALANI