Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

Annelerimiz, hayatımızın gerçek kraliçeleri…

Annelerimiz, hayatımızın gerçek kraliçeleri…
REKLAM ALANI
30.04.2021
A+
A-

Annelerimiz, hayatımızın gerçek kraliçeleri…

Jotter Original ile anneler gününü renklendirin

Başımızın tacı annelerimizin eline, İngiliz Kraliyet Ailesi’nin tercihi Parker’ın en popüler serisi olan Jotter Original’ın rengarenk tükenmez kalemleri yakışır. Dünyanın birçok ülkesinde tasarımı, şekli, dayanıklılığı ve hatta sesi ile bir ikon olan Jotter Original’ın tükenmez kalemleri; siyah, mavi, kırmızı gibi klasik renklerin yanı sıra beyaz, turuncu, açık mavi, fuşya, sarı ve yeşil renkleriyle annelerimizin hayatını renklendirecek.

 

Annelerimiz, hayatımızın gerçek kraliçeleri… Onlar her şeyin en güzeline layıklar… Yılın her gününde olduğu gibi Anneler Günü’nde de ‘en özel’ olduklarını hissetmeyi hak ediyorlar. Anneler Günü’nde annenize İngiliz Kraliyet Ailesi’nin tercihi olan Parker’ın en gözde serisi Jotter Original’ın renklerinden hediye edebilirsiniz. Lüks yazım deneyiminde dünyanın en prestijli markası olan Parker’ın gözde serisi Jotter Original, gerçek bir tasarım ikonu… Özel tasarımı ve kendine özgü açma kapama sesiyle bilinen Jotter Original, İngiltere Kraliyet Arması ile iki kez ödüllendirilen Parker ailesinin, 60 yıllık bir deneyime sahip serisi…

 

Rengarenk ve çekici…

Parker’ın en popüler serisi olan Jotter Original’ın birbirinden özel tükenmez kalemleriyle annenizin kalbine sevgi dolu imzanızı atabilirsiniz. Hayatımıza sevgi ve şefkatleriyle her an dokunan annelerimiz ise Jotter Original’ın rengarenk tükenmez kalemleriyle hayata en renkli dokunuşlarını yapabilirler, en özel kararlarına bu kalemlerle imza atabilirler. Bu özel tükenmez kalemler; siyah, mavi, kırmızı gibi klasik renklerin yanı sıra beyaz, turuncu, açık mavi, fuşya, sarı ve yeşil renkleriyle; annelerimizin hayatını renklendirecek.

 

Kaliteli, şık ve dayanıklı…

Dünyanın birçok ülkesinde tasarımı, şekli, dayanıklılığı ve hatta sesi ile bir ikon olan Jotter Original’ın tükenmez kalemleri, ok şeklindeki özel tasarlanmış parlak klipsi, paslanmaz çelik gövdesi, krom veya altın aksesuarları ile kalite ve şıklığı bir arada sunuyor.

Jotter Original tükenmez kalemler, KDV dahil 57 TL’den alıcı buluyor.

Parker’ın ikon serisi Jotter Original kalemleri tüm seçkin mağazalarda bulabilirsiniz.

EDİTÖRE NOT:1888 yılında “Daima daha iyi bir kalem yapılabilir” felsefesi ile kurulan PARKER kalem firması, 130 yıldan beri lüks yazım gereçleri kategorisine yaratıcılığı, stili ve eşsiz işçiliği ile öncülük etmektedir. Dünya çapında, kalemlerinde kullandığı yüksek kaliteli malzemeler ile tanınan PARKER, bu ününü üretim aşamasında uyguladığı titiz testler ve detaylara verdiği önem sayesinde tüm kalemlerine aktarmaktadır. 1962 yılında İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth ve Galler Prensi Charles, PARKER markasını, tüketicilere yüksek standartlarda servis vermek için gösterdiği kararlılığı ve günümüze kadar sürdürdüğü mükemmeliyetçi yaklaşımı için iki ayrı Kraliyet Ruhsatı ile ödüllendirmiştir. Günümüzde PARKER, şirket kurucusunun vizyonuna bağlı kalarak, bugüne kadar inşa ettiği mükemmellik geçmişi ile uyumlu bir şekilde yenilikleri ve pazarı yeni baştan keşfetmeyi sürdürüyor.

Detaylı bilgi için…

Sinem Uyanık-İSTANBUL

 

REKLAM ALANI