Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

ANNE VE KIZIN DRAMI

ANNE VE KIZIN DRAMI
REKLAM ALANI
22.12.2021
A+
A-

Başrolünü Pelin Karahan’ın oynadığı, kadının toplumdaki yerini ve yaşadığı zorlukları ele alan Dalgalar ve İzler filmi 24 Aralık’ta vizyona giriyor. Filmin fragmanı büyük beğeni topladı.

Açıklama yok.

Banu Zorlu ve Pelin Çağlıyan tarafından kurulan Aura1 filmin çektiği Dalgalar ve İzler isimli sinema filmi 24 Aralık’ta vizyona giriyor. Başrollerinde Pelin Karahan, Cem Zeynel Kılıç Meral Çetinkaya, Hülya Duyar, Goncagül Sunar, Banu Zorlu, Damla Alibeşe, Ayda Zorlu Nebioğlu gibi ünlü isimler oynuyor.

Açıklama yok.
ANNE VE KIZIN DRAMI

Film de Pelin Karahan zengin eşinin ölümünün ardından zor duruma düşen bir anneyi canlandırıyor. Pelin Karahan kızıyla birlikte kadın sığınma evinde yaşamlarını sürdürmeye çalışıyor. Film de kadına şiddetin gündem de olduğu bu dönem de bir kadının toplumdaki yerini, yaşadıklarını duygulu bir şekilde anlatılıyor. Filmin fragmanı geçtiğimiz gün yayınlandı. Fragman izleyicilerden büyük beğeni gördü.

Açıklama yok.

REKLAM ALANI