Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

Anıl Piyancı “İzmir” adlı albümünü müzikseverlerle buluşturdu

Anıl Piyancı “İzmir” adlı albümünü müzikseverlerle buluşturdu
REKLAM ALANI
23.03.2021
A+
A-

Başarılı sanatçı, “İZMİR” için şunları söylüyor: “Yeni albümüm “İZMİR”in uzun süredir üstünde çalışıyordum. Büyük bir aradan sonra yeni bir solo albüm yayımlıyorum, içinde tam 20 şarkı bulunacak. Albümün dinleyicilerle buluşması için sabırsızlanıyorum.”

Son yılların en çok sevilen ve dinlenen rap sanatçılarından Anıl Piyancı, uzun zamandır beklenen 20 parçalık stüdyo albümü olan ve yeni doğan kızının adını taşıyan “İZMİR”i 19 Mart’ta Universal Music Türkiye etiketiyle yayımladı. “İZMİR” için birçok sanatçıyla birlikte çalışan Anıl Piyancı’nın Contra ile birlikte kaydettiği “Sushi” de albümün öne çıkan parçalarından. Albümden önce dinleyicilere sunulan 6 single  “Aklımı Kaçırdım”, “Döndüm Durdum”, “Düş”, Dianz ile ortak çalışması “En Büyüğü”, Emrah Karakuyu ile ortak çalışması “Yürüyoruz Yana Yana” ve Cem Adrian’la ortak çalışması “Ölüm ile Yaşam”ın da içinde bulunduğu 20 parçalık bu albümün çıkış parçası ise “Yetmiyor”.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

REKLAM ALANI