Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

ALMANYA’DAN 8 MİLYON EURO ÇALAN YASEMİN GÜNDOĞAN SORUŞTURMASINDA TÜYLER ÜRPERTEN AYRINTI!

ALMANYA’DAN 8 MİLYON EURO ÇALAN YASEMİN GÜNDOĞAN SORUŞTURMASINDA TÜYLER ÜRPERTEN AYRINTI!
REKLAM ALANI
28.08.2021
A+
A-

ALMANYA’DAN 8 MİLYON EURO ÇALAN YASEMİN GÜNDOĞAN SORUŞTURMASINDA TÜYLER ÜRPERTEN AYRINTI!

Alman polisi yaklaşık 2 aydır Almanya tarihinin en büyük hırsızlık olaylarından birini soruşturuyor. Bremen’de yaşayan Türk asıllı Yasemin Gündoğan çalıştığı para nakliye şirketinin 8 milyon Euro’sunu çalmış ve kayıplara karışmıştı.

Almanya, Bremen’de Türk asıllı Yasemin Gündoğan çalıştığı şirketten 8 milyon Euro çalarak kayıplara karışmıştı. Alman güvenlik güçlerinin soruşturmasına göre tarihe geçecek bu hırsızlık vakasında Gündoğan tek şüpheli değil. Emniyet Gündoğan’ın arkasındaki kişileri araştırıyor.

KİMDEN KORKUYORLAR?

Polisin yanı sıra Bild.Tv deki “Achtung Fahndung” programının muhabiri bu konuyu yakından inceleme altına aldı. Achtung Fahndung muhabiri araştırmaları sonucunda Yasemin Gündoğan hakkında esrarengiz bilgilere ulaştı. Muhabirin programda aktardıklarına göre Yasemin Gündoğan hakkındaki sorulara komşuları ve yakınları yanıt vermekten çekindi. Alman gazeteci bu korkunun arkasında Gündoğan’ın ilişkide olabileceği mafya ve suç çetesi olma ihtimalinin altını çizdi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Araştırmacılara göre, Walle bölgesindeki para nakliye şirketinde çalışan, müşteriler tarafından sipariş edilen ve daha sonra bir güvenlik nakliyesi ile teslim edilen paranın paketlenmesinden sorumluydu. Suçun işlendiği gün, 28 yaşındaki kadının parayla dolu birkaç güvenlik çantasını bir rulo konteynere koyduğu ve daha sonra hasta olduğunu söylediği sonrası için ise rulo konteynerın siyah bir minibüse yüklendiği söyleniyor.

Minibüsün kendisi bir güvenlik kamerasına tarafından çekildi. Araştırmacılara göre, Bremen plakaları kısa bir süre önce çalınmıştı. Araç, iki gün önce Berlin’deki bir kiralama şirketinden kiralanan ve Pentecost’un hafta sonu geri getirilen bir kiralık arabasıydı.
Para ve 28 yaşındaki kadın o zamandan beri ortalarda yok. Ayrıca savcılığın tespitlerine göre kadının yurt dışına gittiğine dair bulgular ortaya çıktı. Fakat iddia edilen failin şu an nerede olduğu bilinmiyor.

PROF. DR. ABDURRAHİM VURAL- ALMANYA

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,