Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

ALMANYA’DA DEMİR YOLLARI YENİDEN GREVE GİDİYOR VE YOLA ÇIKACAKLAR DİKKAT!

ALMANYA’DA DEMİR YOLLARI YENİDEN GREVE GİDİYOR VE YOLA ÇIKACAKLAR DİKKAT!
REKLAM ALANI
21.08.2021
A+
A-

ALMANYA’DA DEMİR YOLLARI YENİDEN GREVE GİDİYOR VE YOLA ÇIKACAKLAR DİKKAT!

Toplu sözleşme görüşmelerinde işveren konumundaki Alman Demiryolları ile anlaşmayan Alman Makinistler Sendikası cumartesi gününden itibaren yeniden greve gidecek.

İlk olarak kargo taşımacılığında grevler başlarken Pazartesi gününden itibaren ise yolcu trenleri ve banliyöler de görevle makinistler iş bırakacak ve grevler Çarşamba gece 02:00’ye kadar sürecek.

Alman Sendikalar Birliği Başkan Rainer Hoffmann, Makinistler Sendikası’nı (GdL) müzakere masasına dönmeye çağırırken, “Çözümler müzakere masasında bulunur” dedi.

GREVLER DEVAM EDECEK

Ancak Demiryolları yönetiminin yeni teklif sunmaması durumunda müzakerelere oturmayacaklarını söyleyen makinist sendikası grevlere devam edeceğini açıkladı. Bilindiği gibi geçen hafta yapılan uyarı grevinde çok sayıda yolcu mağdur olmuştu.

PROF. DR. ABDURRAHİM VURAL -ALMANYA

REKLAM ALANI