Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana °C

AHMET ASLAN `DAN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

REKLAM ALANI
17.03.2022
A+
A-

Gelecek Partisi Birecik İlçe Başkanı Ahmet Aslan, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi’nin 107. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Aslan, mesajında şu ifadelere yer verdi: Milletimiz tarih boyunca vatanını, istiklalini ve istikbalini korumak için emsalsiz fedakârlıklar göstermiş, cesaret dolu mücadelesiyle tarih boyunca şanlı birçok zafer kazanmıştır.

18 Mart 1915’de elde edilen ve bu yıl 107. yıl dönümünü kutladığımız Çanakkale Deniz Zaferimiz de cihanı hayrete düşüren emsalsiz bir destandır.

Çanakkale Deniz Zaferi’yle milletimiz; gerçek kudretinin, manevi gücünün yanı sıra bağımsızlığını, onurunu ve vatanını korumak için neler yapabileceğini bütün cihana bir kez daha göstermiştir.

Bağımsızlık savaşı veren nice millete emsal olmuş bu büyük zaferler, daha güçlü bir Türkiye’yi inşa ederken, bizlere ilham olmaktadır.

Tarihimiz boyunca vatan ve istiklal uğruna canlarını hiç düşünmeden veren kahraman şehitlerimiz ve bu uğurda yaralanan fedakâr gazilerimizin emaneti ülkemize aynı şuurla sahip çıkmak ve onu daha ilerilere taşımak da milletçe görevimizdir.

Bu düşüncelerle Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıl dönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; şehit annelerimizin, şehit babalarımızın ellerinden, şehit çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI