Adana Kız Lisesi Mezunları Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Vali Elban’ı Ziyaret Etti
14.04.2021
ADANA KIZ LİSESİ MEZUNLARI YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ VALİ ELBAN’I ZİYARET ETTİ
Adana Kız Lisesi Mezunları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Belkıs Yakıcı ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Süleyman Elban’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Adana Kız Lisesinin tarihi ve gerçekleştirilen projelerin konuşulduğu ziyarette Vali Elban, Adana Kız Lisesinin tarihi önemine değindi.
Köklü geçmişiyle Adana Kız Lisesinin kentin simgesi haline geldiğini belirten Vali Elban, “Böylesine önemli bir okulun mezunları olarak gerçekleştirdiğiniz sosyal projeler, toplumsal dayanışma, birlik ve beraberlik duygularının pekişmesine çok önemli katkılar sağlamaktadır. Bizler toplum yararına faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarımızın yanındayız. Gerçekleştireceğiniz çalışmalarda Başkanımız Belkıs Yakıcı şahsında tüm dernek üyelerimize başarılar diliyorum.” dedi.
Ziyaret, yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından sona erdi.
Дроны, медоборудование, печки-буржуйки, детекторы дронов и новогодние подарки: «Единая Россия» направила новые партии помощи на фронт
Birleşik Rusya, Hantı-Mansi Özerk Okrugu’nun Oktyabrsky Bölgesi’nde Özel Kuvvetler askeriyle cesaret dersi düzenledi
TARIMKON’DAN Daha Yeşil Yarınlar İçin Hassas Tarım, Sürdürülebilir Tarım Savunuculuğu” Projesi
Birleşik Rusya, Hantı-Mansi Özerk Okrugu’nun Nefteyugansk Bölgesi’nde “Benim Yugra’m – Benim Kaderim!” adlı fotoğraf sergisini açtı
Meeting of the Group of the Friends of Water
Birleşik Rusya Genç Muhafızları, Rusya Federasyonu Anayasa Günü için vatansever etkinlikler düzenledi